Chaos Divine - Legacies (2020)

Australiƫ
Rock / Metal
Uitgebracht in eigen beheer

1. Instincts (4:04)
  2. No Saviour (Rise & Fall) (4:19)
  3. Unspoken (4:57)
  4. Only Son (3:40)
  5. Guarding Gravity (5:09)
  6. Colours of War (4:35)
  7. Beacon (5:28)
  8. False Flags (5:42)
  9. Dead Rivers Flow (5:04)
  10. Behind the Seal (4:55)
  11. The Key (4:38)
  12. Legacies (1:47)
  13. Into the Now (8:00)
avatar van ProGNerD
Tjonge, wat komt er de laatste tijd toch veel mooie nieuwe prog metal from Down Under ! Australië begint een steeds serieuzer bakermat van de moderne prog metal scene te worden. Grappig dat dit bijna de geografische tegenpool is van de traditionele bakermat van de (prog) metal, Skandinavië

Mooi album in dezelfde lijn en kwaliteit als hun collega's, zoals: Caligula's Horse, Voyager, Anubis, ...

avatar van james_cameron
Eersteklas progressieve metal uit Australië, met een sterke zanger en heerlijk zwaar gitaarwerk. Het songmateriaal is ook prima. Hier en daar gaat het tempo flink omhoog en ontpopt de zanger zich tevens als stevige grunter, iets dat hem overigens goed afgaat. Het houdt de spanning erin en komt de variatie absoluut ten goede. Ik ga op zoek naar de eerdere albums.