Eleanora - Mere (2020)

5. Samaria (6:02)
  6. Principes (5:39)
  7. Mere (8:31)
avatar van AOVV
Getriggerd door Korre in dit topic ben ik meteen het volledige album gaan opzoeken. Heel lekker klinkt dit, moet ik zeggen. De Gentenaren zijn blijkbaar al wel effe bezig, en hebben ooit een split uitgebracht met Amenra, lees ik op Bandcamp. Dat hoor je ook wel wat terug in hun sound, maar ze gooien nog genoeg ander lekkers in de blender, en het resultaat heeft best wel een eigen smoel.

Vooral de afsluiter annex titelsong blaast me van m'n stoel als een windhoos die zijn naam met trots mag dragen. Komt dat horen, Don Cappuccino en Johnny Marr!