Another Sky - Music for Winter Vol.1 (2021)

Label: A Fiction

1. Pieces (3:50)
  2. Sun Seeker (4:48)
  3. Leaving the Lighthouse (2:53)
  4. Blood Love (4:11)
  5. Was I Unkind? (3:45)
  6. It Keeps Coming (3:11)
avatar van blur8
Half jaar na hun debuutalbum is en al een serieuze opvolger, namelijk een half album. EP genaamd.
Bedoeld als warme winterse klanken.

It Keeps Coming wordt gepresenteerd als main song. en wat een verschil. waar ik in de zomerse versie ontdanks hoorbaar heel goede bedoelingen, eigenlijk nergens overtuigd raakte, is het nu met 1 singel direct raak. in 3 minuten van melancholie naar hoopvolle gitaren.. zeer overtuigend.

avatar van Premonition
Hun debuut doet mij niet veel, niet slecht hoor (verre van), maar nodigt niet uit om meer te luisteren. Deze EP beloofd veel meer (dank Chameleon Day voor het linkje). Ik hoor ook veel verwantschap (qua sfeer en toonzetting) met Daughter.

avatar van Chameleon Day
Weer eens beluisterd. Verdomd fijne EP. Ben heel benieuwd naar 'Music for Spring'. Hier een 'lyric clip' van de hele EP gepost op YouTube door de band zelf: Music for Winter Vol. 1.

...be kind...

avatar van jorro
Prime EP dit. Vooral de opener en de afsluiter vind ik erg fraai. Leuke ontdekking en zeker benieuwd naar meer materiaal. Als genre staat pop/rock vermeld. Wat mij betreft is het pop gehalte niet zo hoog, maar misschien mis ik iets?

avatar van Chameleon Day
Geen pop is dit...