Deca - Snakes and Birds (2020)

Label: Beulah

1. Morning [Intro] (1:11)
  2. False Light (3:07)
  3. Clay Pigeons (3:07)
  4. All in a Dream (2:49)
  5. Midnight [Interlude] (0:50)
  6. High Wire (3:43)

met Ciggy

7. Elegy [Interlude] (1:15)
  8. Home Base (2:53)

met Eligh

9. Curiosity Shop (2:16)
  10. Bedrock (2:46)
  11. Way Station [Interlude] (1:30)

met DJ Stan Solo

12. Snakes and Birds (3:14)
zaaf
Sterke toevoeging JayM. Mensen luister nou es met je oren open!

avatar van aerobag
Ja goed bezig Jay, ik had deze ten tijden van release geluisterd maar daarna ben ik hem wat (onterecht) vergeten. De teksten, samples en flows zijn erg dromerig, kleurrijk en optimistisch. De hoes is wel een mooie weerspiegeling van wat je als luisteraar te wachten staat.

avatar van Mausie
Even proeven met Clay Pigeons, damn wat lekker! Stem doet mij enigszins aan Aesop Rock denken.

avatar van Silky & Smooth
Clay Pigeons is inderdaad een lekkere track. De beste die erop staat, maar de rest is ook goed. Een sterk album dat echt onder de radar is gebleven (voor mij althans).

avatar van jurado
Één keer luisteren en ik ben om, heerlijk plaatje!!!

avatar van Kos
Kos
Nogal een geliefd album hier kennelijk. Vond hem zelf wat gewoontjes, ondanks dat deze man ontegenzeggelijk skills heeft.