Jim - Vrij (2007)

Label: CMM

1. Doe Dit, Doe Dat (3:32)
  2. Elke Keer Weer (4:02)
  3. Doe Maar Gewoon (6:29)
  4. Vogelvrij (4:04)
  5. Dapper en Sterk (3:37)
  6. Fenomeen (3:21)
  7. Anna (4:28)
  8. Ik Zal Je Laten Gaan (3:29)
  9. Raak Me Aan (4:22)
  10. Altijd (3:08)
  11. Vrij (Interlude) (0:59)
  12. Voel Me Vrij (4:16)
  13. Ik Kan Er Niks aan Doen (3:49)
1,0
Best een leuk album! Hij zakt op t laatste wel een beetje in, maar er zitten veel goede nummers tussen! 3*

avatar van Jeroen65
Dit is de enige Idol waar je nog wat van hoort!! En ik moet zegge dat Jim een heel stuk beter is geworden qua stem!

Een leuk album! Zeker zijn beste tot nu toe!

Doe Dit, Doe Dat vind ik het leukst!

Oow nog ff met stem: uhm....een: *4

avatar van Sientje
1,0
Ik heb geprobeert het hele album af te luisteren maar halverwege ben ik gestopt, ik kon het niet meer aanhoren. Sorry maar die jonge heeft z'n vervelende stem kan er niet naar blijven luisteren

En uhm.. aparte voorkant xD

1ster

nijme255@adsl
Leuk voor zijn fans. Misschien nog een keer in een soap zoals de Bauers?

Vind Doe Dit, Doe Dat echt een leuk nummer, denk dat de afkeer jegens Jim meer om het Idols verhaal gaat dan om zijn kwaliteit als zanger. Hij zingt goed! Misschien dat ik het album eens uitprobeer.

tangmaster
Idol of niet ik vind het niks.

avatar van Ericos
Videoclips toegevoegd.

fastpulseboy
@Angrod-Pallanén: afkeer door idols? en zijn zeurderige stem natuurlijk en de echte on-teksten.. dit is iets als een pak hagelslag in een cd zaak verkopen.

avatar van THEMARSVOLTA
Ik begrijp sowieso niet waarom je hier iets schrijft fastpulseboy, Jim heeft inderdaad een erg zeurderige stem en heb constant het gevoel alsof hij verkouden is. Ik snap niet eens waarom mensen naar deze troep luisteren, kerel kan totaal niet zingen...al hoor ik wel verbetering in zijn stem vergeleken met zijn idols optredens, klein mini pluspuntje.

Zo lekker nummertjuh Doe maar gewoon, clip is wat gewoontjes, had daar wel wat meer van verwacht, jim is gewoon top

voltazy
@THEMARSVOLTA: ga jij weer eens even anathema luisteren

Relax schreef:
Als ik naar dat hoesje kijk kan ik niet zien welke been hij nou omhoog heeft.. zijn rechter of linker....

Zijn linker, waarschijnlijk. Of het is bedoeld als een karate-trap (gelet op de houding van z'n lichaam).

voltazy
het ziet eruit alsof ie een aanval krijgt van het een of ander in ieder geval

avatar van kaztor
Het eerste wat ik dacht was het wegtrappen van een grote strandbal, maar de 'bananenschil'-optie vind ik dan toch wat aannemelijker. Wat versta jij hier onder 'aanval'? Een aanval van goede smaak lijkt het me toch niet te zijn, eerlijk gezegt...

voltazy
aan zijn moeilijke gezicht te zien lijkt het net alsof een hart aanval of iets in die zin krijgt en daarbij omvalt

avatar van Nightrider
Uitsluitsel over de kwestie van welk been: als je goed kijkt, zie je dat het been een stuk van zijn bovenlichaam bedekt. En dan kan het natuurlijk niet meer zijn rechterbeen zijn...

voltazy
als iedereen het over eens is dat de muziek niet om aan te horen is, krijg je discussies over de hoes

Ik vind het een goeie cd. Goeie nummers en goeie teksten. Je kunt merken dat Jim vooruit gegaan met zijn stem.

avatar van kaztor
Hij loopt zo te zien anders heel moeilijk met z'n stem.

avatar van NewYorkCityLight
Leuke hoes, voor de rest vind ik Jim niks

avatar van douwens
voltazy schreef:

Wat ik vooral mis aan de hoes is het welbekende Mars T-shirt, ipv daarvan heeft de heer Bakkum gewoon een blanco shirt aan! De jongen zal wel zodanig binnen zijn dat hij wars geworden is van commerciele klederdrachten voor dergelijk snoepgoed!

het klinkt nog steeds als neushoorn-zang.
laten we allen naar de dierentuin gaan, dan hoeven we er niet voor
te betalen.

avatar van douwens
habojee schreef:
het klinkt nog steeds als neushoorn-zang.
laten we allen naar de dierentuin gaan, dan hoeven we er niet voor
te betalen.

Want de dierentuin is wel gratis...

Vandaag werd ik in de auto geconfronteerd met deze cd. Ach soms moet je iets voor elkaar over hebben
Maar goed: het is makkelijk om het snel af te zeiken. Wat mij vooral tegen staat is de stem van Jim maar dat is iets waar velen tegenaan lopen. Wat me verder ook opviel was dat de teksten slecht pasten in het muzikale bedje maar dat zal ook wel komen doordat ik de laatste tijd veel naar Frédérique Spigt heb geluisterd waar dit veel mooier samenvalt. En okee, het zijn van die simpele teksten waar iedereen zal zeggen 'hey dat gaat over mij'. Beetje snel en makkelijk dus maar daar heb ik niks op tegen. Verder zijn het prima hap-snap popliedjes en ik moest telkens denken aan het songfestival: het zou er geknipt voor zijn. Snel moeten pakken in 3 minuten, zoiets.
Al met al viel het me nog een soort mee maar ja het is en blijft mijn muziek niet echt. Ik kan in elk geval zeggen dat ik er weinig moeite mee had het uit te zitten en geloof me; ook ik heb grenzen en als ik het echt niet kon aanhoren had ik de cd echt wel geskipt

avatar van kaztor
Bij Jim heb ik altijd het idee dat ie met tegenzin staat te zingen...

avatar van musicfriek
Ik vind Door Jou erg leuk..

avatar van THEMARSVOLTA
Ik vindt Anna dan weer erg leuk!

avatar van Sjaan
Gewoon respect voor track 13 dan komt het allemaal goed.....