New Order - Education Entertainment Recreation (2021)

Alternatieve titel: Live at Alexandra Palace

Rock / Dance
Label: Rhino

1. Das Rheingold: Vorspiel (3:13)
  2. Singularity (6:03)
  3. Regret (3:56)
  4. Love Vigilantes (4:09)
  5. Ultraviolence (4:11)
  6. Disorder (3:29)
  7. Crystal (6:46)
  8. Academic (5:28)
  9. Your Silent Face (6:00)
  10. Sub-culture (6:47)
  11. Bizarre Love Triangle (5:43)
  12. Vanishing Point (5:36)
  13. Waiting for the Sirens’ Call (7:01)
  14. Plastic (7:43)
  15. The Perfect Kiss (6:34)
  16. True Faith (6:37)
  17. Blue Monday (7:15)
  18. Temptation (10:07)
  19. Atmosphere (4:32)
  20. Decades (6:25)
  21. Love Will Tear Us Apart (4:48)
Ik sluit mij aan bij jorro. Door de kritiek hier van sommigen op de zang aarzelde ik of ik dit live album wel moest aanschaffen. Het zou jammer zijn als ik dat niet gedaan had. Ook ik erger mij helemaal niet aan de zang van Sumner. Zo slecht als sommigen hierboven schrijven is het nou ook weer niet. En muzikaal zit het ook live uitstekend in elkaar bij New Order. Het sterke recente concert in de Ziggo Dome met een enigszins vergelijkbare setlist als deze live plaat bewees dat maar weer eens.

Een paar favoriete nummers hier zijn Love Vigilantes, Ultraviolence, Disorder, Crystal, Your Silent Face, True Faith, Blue Monday & Temptation. Alles bij elkaar zeker een aanrader dit Education Entertainment Recreation, Live at Alexandra Palace!