Lynyrd Skynyrd - Live at Knebworth '76 (2021)

Label: Eagle Rock

1. Workin' for MCA (4:45)
  2. I Ain't the One (3:49)
  3. Saturday Night Special (5:26)
  4. Searching (3:52)
  5. Whiskey Rock-A-Roller (4:41)
  6. Travelin' Man (4:13)
  7. Gimme Three Steps (4:51)
  8. Call Me the Breeze (6:06)
  9. T for Texas (8:51)
  10. Sweet Home Alabama (6:21)
  11. Free Bird (13:34)
avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
“8,88 eur voor combinatie cd /dvd op Amazon.be... laat ik niet liggen.” Dat was mijn commentaar bij de aankoop hiervan op 23 augustus laatstleden in de topic “Wat heb je als laatste gekocht? #2”. De dvd hiervan moet ik nog altijd eens bekijken, maar herfst en later winter zijn op komst, seizoenen waarin ik meer tijd zal hebben / maken om voor die lichtbak te zitten...

Bijzondere dank aan collega Gommans bij de uitstekende en omvangrijke achtergrondinformatie bij dit album, wat mij alvast tijd uitspaart (om die dvd binnenkort te bekijken). Volledig optreden van de beste bezetting van een topgroep die een aantal krakers heeft op zijn conto, kijk maar eens naar die tracklist met topnummers.

Welgekomen aanvulling op het bekendere One More from the Road met een enthousiast publiek (nochtans Southern Rock gespeeld voor een stel Europeanen, verrassend). Zoals altijd is Free Bird de moeder aller afsluiters. Heerlijk en waardevol document.