Linda Ronstadt - Feels Like Home (1995)

Country
Label: Elektra

1. The Waiting (3:58)
  2. Walk On (2:58)
  3. High Sierra (4:24)
  4. After the Gold Rush (3:33)
  5. The Blue Train (5:04)
  6. Feels Like Home (4:50)
  7. Teardrops Will Fall (3:08)
  8. Morning Blues (3:57)
  9. Women 'Cross the River (3:33)
  10. Lover's Return (4:01)
avatar van potjandosie
mee eens gaucho dat "Heart Like a Wheel" bij dat gouden trio uit de 70's hoort. mijn voorkeur gaat inderdaad meer naar de country (rock) of "roots/americana" kant van haar werk. prima als jouw voorkeur meer naar de pop kant gaat. in beide gevallen gaat het vooral om Die Stem en die vind ik ook als vanouds prachtig klinken op haar albums in een heel ander genre met Mexicaanse traditionele liedjes "Canciones de Mi Padre" (1989) en "Mas Canciones" (1991), albums waarop los van het feit of dat genre je ligt, zij fabelachtig goed zingt. wens jou alvast luisterplezier met het album "Adieu False Heart", het album waarop zij voor het laatst haar zangkunsten etaleerde. benieuwd hoe jij dat album zal beoordelen.