Sugababes - Angels with Dirty Faces (2002)

Pop / R&B
Label: Island

1. Freak Like Me (3:15)
  2. Blue (3:54)
  3. Round Round (3:56)
  4. Stronger (3:59)
  5. Supernatural (3:36)
  6. Angels with Dirty Faces (3:47)
  7. Virgin Sexy (3:42)
  8. Shape (4:09)

met Sting

9. Just Don't Need This * (3:27)
  10. No Man No Cry * (3:31)
  11. Switch (3:36)
  12. More Than a Million Miles (3:21)
  13. Breathe Easy [Acoustic Jam] (3:54)
  14. Round Round [Alternative Mix] * (6:03)
avatar van Kos
Kos
Plaatje mag beter, vrienden.

avatar van starbright boy
Plaatje is zo vaag van zichzelf.

avatar van Daan
De sugababes zijn zoiezo al vaag van zichzelf.

Het nieuwe album is ook erg goed,staat nog niet op de site.

Kos schreef:

Plaatje mag beter, vrienden.

image

jassonn schreef:

Het nieuwe album is ook erg goed,staat nog niet op de site.

inmiddels zelf toegevoegd

Leuk album.

avatar van Daan
Tjeerd schreef:

image
Verander het plaatje dan maar, ziet er inderdaad wel beter uit.

"Freak like" me en "Round round" vind ik eigenlijk ijzersterke popsongs. De rest van het album boeit me iets minder. Als album vind ik "Three" dan ook beter.

JonnieBrasco
"Freak Like Me" is goed gecoverd inderdaad, maar mist wel net het mooiste deel (de brug) van het origineel van Gary Numan's (Are Friends Electric).

avatar van Kos
Kos
Nee, Freak like me vind ik toch een erg matige cover. En een cover met ook nog eens een overheersende sample van een ander nummer is me wat te veel.

Doet me aan die MTV-serie denken met twee nummers die door elkaar gemixt zijn.

Mooi album, niet zo goed als hun derde, maar toch mooi. Het weet te boeien maar naar het einde toe heb je het wel gehoord. Ook de remix van Round Round vind ik minder geslaagd.

Mijn top-5:
1. Round Round
2. Freak Like Me
3. Stronger
4. Blue
5. Shape

Ik heb deze cd gekocht in de tijd dat ik eigenlijk een soort van hekel had aan pop, maar ik vond en vind Sugababes best goed! Ze zingen redelijk mooi, ook live (wat ik belangrijk vind) van wat ik op tv heb gehoord/gezien. Er staan best leuke nummers op waar ik nu ook nog wel naar wil luisteren.
Ik heb 'm nu aan m'n zus afgestaan, maar toch 2,5*.
Het lijkt zo slecht, maar 3* vind ik veel te veel als ik kijk naar wat ik verder 3* heb gegeven.

Het minste album van de 3, maar nog steeds zalig plaatje om naar te luisteren.

Ook live zijn ze zeer sterk, wat je niet direct zou verwachten van zo'n groep

avatar van dynamo d
Stronger is een verrassend sterk nummer van The Sugababes. Verder ook geen slecht popalbum.

gewoon leuke popmuziek, Supernatural en Virgin Sexy hebben een leuk funky randje.

Marcel²
aERodynamIC schreef:

Vind ik eigenlijk ook wel, dacht zelf dat deze beter was, maar Three is qua foto en cd mooier. Lekkere muziek op zijn tijd, kan dit toch wel waarderen eigenlijk.

avatar van Snappy
Als ik moet kiezen voor een meidenband, dan is dat wel de Sugubabes. Niet bijster sterk, maar ik mag er graag naar luisteren.

avatar van nevyn
Snappy schreef:

, ben niet de enige

avatar van Wib0__
Redelijk tot goed album..

Goede cd,,beetje vreemde muziek maar wel heel leuk,,vooral goede keuze in single's!!
En met vreemd bedoel ik Blue,,Supernatural en & Virgin Sexy.

*3.0

I just dont need this is geweldig.

Na het middelmatige One Touch is dit album een verademing! Echt een goed album, vooral Shape is een heel mooi nummer. Goede afwisseling van uptemponummers en ballads. 4,5

avatar van DanityKane
Mooi album

Pieter Paal
'Stronger' vind ik echt een supersterk nummer.

Kadafi
Freak like me, gecoverd toch? Maar wel goed in elk geval

avatar van Jan Wessels
Kos schreef:

Ik ben het wel met Kos eens. Op de één of andere manier past het allemaal niet echt in elkaar.
Heb dit album meegenomen uit een engelse Oxfamshop voor 2,5 pond
omdat Stronger er op staat. Prachtig nummer. Bij beluisteren bleek ik ook nog Round Round te kennen, ook prima. De rest vind ik niet bijster interessant. Misschien maar eens vaker beluisteren.

rick*
En toen kwam de doorbraak. OK album door de singles maar de rest is niet bijzonder. Het zijn vier erg sterke liedjes op deze CD waarbij twee ervan erg duidelijk beïnvloed zijn door andere liedjes, dat zijn natuurlijk "Freak Like Me" en "Shape". De andere twee "Stronger" en "Round Round" zijn ook erg sterk, met name de eerstgenoemde. En dan heb je het gehad, want dit is toch wel het minst sterke album met Heidi erbij, opvolger "Three" klinkt al beter en "Taller in More Ways" is het hoogtepunt van dit drietal.

avatar van NewYorkCityLight
Vind het niet zo'n spannende CD. Supernatural, Blue en Virgin Sexy zjin de goede nummers (die geen singles waren dan). Voor de rest staat er niet zoveel bijzonders op. Na Three het slechtste Sugababes album wat mij betreft.

Ik hoop echt dat de Sugababes weer wat meer hier naartoe gaan ipv naar commercieel.

avatar van NewYorkCityLight
Just Don't Need This is echt uitgegroeid tot mijn favoriet. De lekker electro-sound die in het refrein komt in de laatste minuut is echt fantastisch.

De hele CD heeft trouwens een soort electro-ondertoon.