Pink Floyd - Live at Knebworth 1990 (2021)

Label: Sony

1. Shine on You Crazy Diamond (Parts 1-5) (11:05)

met Candy Dulfer

2. The Great Gig in the Sky (5:04)
  3. Wish You Were Here (4:47)
  4. Sorrow (9:34)
  5. Money (10:10)

met Candy Dulfer

6. Comfortably Numb (7:47)
  7. Run Like Hell (7:12)
avatar van henrie9
Na afloop kopen sommigen ook instant live-cd's van de PF's covergroepen... Begrijp je dan het jolijt bij de release van een volledige remix (!) als deze, met the real stuff door 3 real PF-men (excl. Waters)! Versterkt ook met  de real Gig In The Sky-lady Clare Torry, de onvolprezen Candy Dulfer én de betreurde Michael Kamen, allen ook door PF hoog ingeschat. Akkoord, zoals steeds bij perfectiezoekers als PF, hoor je misschien weinig versieverschillen, alhoewel. Wat torent coole Gilmour's gitaarspel en zang hier live toch constant meesterlijk, jankend of furieus boven alles uit. En de 120 000 juichten! Welaan, hier een prachtige weergave van de live-thuismatch van PF in 1990. Bovendien muziekhistorisch zeker even onmisbaar als bv. David Bowies lopende zes Brilliant Live Adventures-serie.