Dödsrit - Mortal Coil (2021)

Zweden
Punk / Metal
Label: Wolves of Hades

1. The Third Door (11:16)
  2. Shallow Graves (7:21)
  3. Mortal Coil (8:36)
  4. Apathetic Tongues (9:34)
avatar van The_CrY
Weet niet waar die 'Punk'-tag op slaat, maar dit is wel weer een hele fijne blackmetal-plaat. Lange nummers met veel sfeer, afwisselende passages, en prachtige melodieën. Niet per se origineel, maar wel erg goed, vooral de afsluiter 'Apathetic Tongues'.

avatar van Von Helsing
The_CrY schreef:

Hier en daar zitten er wat Crust invloeden in, maar door de bank genomen heeft het inderdaad weinig met punk van doen.

avatar van Tha)Sven
Een swingend black metal plaatje, leuk!

avatar van gvm1985
Dit album begint uit te groeien tot een van mijn favoriete albums. De eerste paar luisterbeurten bevielen me prima, maar ik had niet het gevoel dat ik naar iets heel bijzonders aan het luisteren was. Inmiddels behoort dit album tot een select groepje albums die nooit gaan vervelen, hoe vaak en wanneer ik het ook luister.

avatar van Juul1998B
Mokervette metal plaat zeg! Blij om door musicmeter dit soort platen te ontdekken.
De kracht en de energie die de plaat uitstraalt is machtig mooi

avatar van Apollo
Juul1998B schreef:
De kracht en de energie die de plaat uitstraalt is machtig mooi

Als je nog meer nieuwe metal wilt ontdekken, doe vooral mee met: Maak Kennis met Metal Anno 2024

avatar van Juul1998B
Apollo schreef:

Dank voor de tip! Erg nuttig dit

avatar van ProGNerD
Juul1998B schreef:

Dank voor de tip! Erg nuttig dit

Er komt zo een nieuwe nominatie mijnerzijds aan, kun je mooi inhaken, welkom alvast !