Go Ahead and Die - Go Ahead and Die (2021)

Braziliƫ
Label: Nuclear Blast

1. Truckload Full of Bodies (3:43)
  2. Toxic Freedom (3:25)
  3. I.C.E. Cage (2:30)
  4. Isolated / Desolated (3:03)
  5. Prophets Prey (4:17)
  6. Punisher (5:39)
  7. El Cuco (3:53)
  8. G.A.A.D. (4:09)
  9. Worth Less Than Piss (2:10)
  10. (In the) Slaughterline (4:17)
  11. Roadkill (6:36)
avatar van james_cameron
Ruig, rauw album dat klinkt alsof het in een middagje is opgenomen en direct op plaat is gezet. De oldschool mix van death- en thrashmetal van de hand van oa Max Cavelera en zijn zoon Igor stelt inhoudelijk niet zoveel voor, met songs die wel lekker voortbeuken doch weinig memorabele momenten kennen, maar het hoorbare spelplezier en de tomeloze energie die van het project afspatten maken veel goed. Blijkbaar is Hell Awaits van Slayer een groot voorbeeld geweest, want dit album ademt eenzelfde sfeer en klinkt qua productie haast identiek.

avatar van Eddie
Wel heel erg ‘ene oor in andere oor uit’ het beukt wel
aardig door maar weet me op geen enkel moment echt te boeien. Bij het eerste nummer was ik nog wel enthousiast maar bij de eerste luisterbeurt was ik het na drie nummers al zat en heb ik hem bij het vierde nummer afgezet.