Lacuna Coil - Live from the Apocalypse (2021)

1 stem

Italiƫ
Label: Century Media

1. Anima Nera (1:54)
  2. Sword of Anger (3:26)
  3. Save Me (4:28)
  4. Now or Never (4:20)
  5. Reckless (3:05)
  6. Through the Flames (5:12)
  7. Apocalypse (4:11)
  8. Black Feathers (4:11)
  9. Under the Surface (4:15)
  10. The End Is All I Can See (3:59)
  11. Veneficium (6:04)
  12. Black Dried Up Heart (3:48)
  13. Bad Things (3:09)
  14. Layers of Time (4:03)
  15. Black Anima (3:19)
  16. Save Me [Apocalypse Version] (4:05)
avatar van ProgMetal
Live zonder publiek en dus soort memorandum aan die kl…. COVID periode.

Waar Lacuna Coil sterk in is, is trouw blijven aan hun eigen stijl en dat is voor mij ook de reden dat de verzadiging snel optreed. Dus dacht ik live .

Maar der mate goed uitgevoerd dat het nauwelijks afwijkt van de studio versie (Lacuna Coil - Black Anima (2019) - MusicMeter.nl + de bonussen van studio versie) kwalitatief echt wel gegroeid door de jaren heen. Maar dan loert de verzadiging weer om de hoek terwijl het echt niet slecht is.

Als hij in mijn collectie komt is het meer als collectable en de huidige wel heel aantrekkelijke prijs voor CD/DVD