menu

Ineffekt - Kora (2021)

mijn stem
3,36 (7)
7 stemmen

Nederland
Electronic / Dance
Label: Intercept

  1. Vesper (3:01)

    met Sky Civilian

  2. Cascades (5:10)
  3. In a Flash (4:11)
  4. Calor (5:19)
  5. Vibrant Bands of Yellow (2:32)
  6. See You Blossom (4:12)
  7. The Dreaming Moon (3:03)
  8. Two-Tiered (4:20)
  9. Oasis Trail (3:42)
  10. Kora (4:13)
totale tijdsduur: 39:43
zoeken in:
avatar van Zwammer
3,0
Veelbelovende Nederlandse act dit. De vooruitgesnelde singles - See You Blossom en In A Flash - zijn van hoog niveau. Kleurrijke warme catchy electronica, op snijvlak tussen Four Tet en Bicep. Kortom, ik ben erg nieuwsgierig naar de gehele plaat.

avatar van Mausie
Mausie (crew)
De single In a Flash is een erg mooie, warme track. Kan mij wel vinden in de referenties van mijn bovenbuurman. Titmeister en panjoe, deze al op jullie radar?

Nog niet, ben benieuwd

avatar van Zwammer
3,0
Inmiddels valt ook het slotnummer Kora te beluisteren op de streamingdiensten. Dat nummer doet me dan weer denken aan Orbital's In Sides album.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Mooie sound ja, thanks voor de tip Mausie.

Intercept is sowieso een label om in de gaten te houden. Wordt gerund door Raynor de Groot (Coloray / de helft van Tunnelvisions) en wat ik ervan gehoord heb klinkt allemaal goed, veel breakbeat invloeden dus en vooral artiesten van eigen bodem. Die breakbeat sound is al een tijdje bezig aan een revival en daar kan ik zeker niet rouwig over zijn.

avatar van Zwammer
3,0
Album is inmiddels volledig te beluisteren op de streamingsdiensten. Zoals wel vaker beklijven de vooruitgesnelde nummers vooralsnog het meest. Ik mis nog een beetje de magie op de overige tracks, maar wellicht kan dat nog komen. Voor nu een magere 3,5*, al kan dat wellicht nog stijgen.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:34 uur

geplaatst: vandaag om 02:34 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.