OneRepublic - Human (2021)

Label: Mosley

1. Run (2:48)
  2. Distance (3:00)
  3. Someday (3:07)
  4. Didn't I (3:27)
  5. Rescue Me (2:39)
  6. Savior (3:01)
  7. Take Care of You (3:48)
  8. Forgot About You (2:53)
  9. Somebody to Love (3:01)
  10. Wanted (2:16)
  11. Take It Out on Me (2:27)
  12. Better Days (2:24)
  13. Wild Life * (4:27)
  14. Ships + Tides * (4:56)
  15. Someday [Acoustic] * (3:05)
  16. Lose Somebody * (3:19)

met Kygo

17. Better Days - Giorni Migliori * (2:24)

met Negramaro

avatar van Red33
Prima no-nonsense hedendaags pop album van de heren van OneRepublic weer. Niet al te moeilijk, maar wel lekker en soms best lekker. Als ik het vergelijk met hun jaren 00 werk vind ik het stukken minder. Dreaming Out Loud en Waking Up vind ik fijne albums, waarin ze nog vooral een prachtige combinatie hadden van popmuziek met klassieke elementen erin (violen, cello en piano). Dat is de laatste jaren al stukken elektronischer. Ondanks dat is Wanted bijvoorbeeld wel zo'n nummer dat ze 15 jaar geleden geschreven zouden kunnen hebben. En die stem van Ryan Tedder blijft goed! Vooral een fijn album om lekker even op te zetten als je ergens mee bezig bent of zo. Voor nu 3 sterren.