The Feeling - Loss. Hope. Love. (2022)

Label: Island

1. High Like You (3:42)
  2. There Is No Music (3:12)
  3. Never Gave Up (3:59)
  4. There's a Word for It (4:22)
  5. On the Edge (3:34)
  6. Lost (5:28)
  7. Love People (3:25)
  8. No One to Blame (2:40)
  9. Cascade (4:47)
  10. Wrong (3:06)
  11. For the Future (3:49)
  12. Morning Light / Takes a Beat Away (7:36)
  13. This Was Me * (5:03)
  14. While You're Still Young * (3:03)

met Sophie Ellis-Bextor

15. ETAJ * (3:39)
avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Ik was er echt van overtuigd dat we ze nooit meer zouden horen, maar kijk .
"This Was Me", dat Dan Gillespie Sells oorspronkelijk schreef voor de filmversie van de musical "Everybody's Talking About Jamie", is werkelijk prachtig (in tegenstelling tot de "originele" versie).
Welkom terug, heren!

avatar van robvw192
Vraag is natuurlijk, hoe kom je aan een cd versie inclusief de bonustracks, want This Was Me is zeer de moeite waard. Ook in de versie van Holly trouwens.
Eerste tracks zeer de moeite waard, had dit nu eens gedaan bij album 3.

avatar van blur8
robvw192: Inmiddels gewoon on SPotfy draaibaar, inclusief bonus tracks..

En zeg er alvast maar bij dat het een verzameling is van waardige popsongs en gemakzuchtige deuntjes
Mijn gecomprimeerde eigen playlist bevalt prima.

There Is No Music, lekker pop liedje dat niet te zwaar op je maag ligt.

avatar van Pinsnider
Het debuut pak ik nog regelmatig uit de kast. Fill My Little World staat in mijn top 5 van beste liedjes ooit, maar na de tweede plaat, waar nog naar twee echt grandioze stukken op stonden, heb ik eigenlijk nooit meer de moeite genomen om nog iets van de heren te luisteren. En toen kwam ik ineens deze plaat tegen bij de aanbiedingen op een site en dacht ik: ach, voor die 7 euro ga ik er voor. En wat blijkt, zoals hierboven al aangegeven; wat een fijne plaat!!! Geen echte uitschieters (misschien Cascade), maar ook niet echt iets wat door de ondergrens zakt. Gewoon lekker en leuk. Een fijne herontdekking van mijn oude helden.