menu

Gift of Gab - Finding Inspiration Somehow (2021)

mijn stem
3,60 (5)
5 stemmen

Verenigde Staten
Hip-Hop
Label: Nature Sounds

  1. Intro
  2. Slaughtah Dem (Godly)

    met Windstrong

  3. Going Farther
  4. The Gentrification Song [Remix]
  5. You Gon Make It in the End

    met Vursatyl en Lateef the Truthspeaker

  6. Vice Grip
  7. The World Without Money

    met Sh8peshifter

  8. Alchemy
  9. Enter the Dragon

    met Joyo Velarde

  10. A Weekend in Venice
  11. The Idea of America
  12. Breathe In
  13. Back to the Light
zoeken in:
avatar van ForWhomThePeteTolls
Prachtig album, niet zo maar in elkaar geflansd posthumous album. Hij wist dat hij zou gaan en ging als een malle opnemen en schrijven... Je kunt het er wel in terughoren. Ook hoor je verschillende stijlen die hij wel eens gebruikte... Ik vind dit echt een knaller van een plaat. Heb hem net van een evaluatiesite afgehaald, maar dit is een zekere aanschaf! Het zou me ook niet verbazen als er nog meer komt posthumous. En dan hopelijk ook nog een Blackalicious album om Xcel wat tegemoet te komen. Sfeervol en weloverdacht album. Sterke kanshebber voor album van het jaar voor mij! Heb hem net 2x achter elkaar geluisterd... Hij komt binnen hoor!

avatar van thgryda
Ik wist zelfs niet dat hij overleden was. Niet dat ik een gigantische fan was maar ik heb best wel genoten van die Blackalicious albums (pas laat ontdekt) en het was echt eenenorm getalenteerde MC. Deze dus maar eens checken komende dagen.

avatar van Silky & Smooth
4,0
Het blijft een bijzonder getalenteerde rapper. Het rapt ook hier weer zo vlot en gemakkelijk dat je bijna de zware onderwerpen van sommige nummers vergeet (bijv. Alchemy). Heel fijn plaatje dit!

Gast
geplaatst: vandaag om 13:04 uur

geplaatst: vandaag om 13:04 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.