Fit for an Autopsy - Oh What the Future Holds (2022)

Label: Nuclear Blast

1. Oh What the Future Holds (2:51)
  2. Pandora (4:36)
  3. Far from Heaven (4:44)
  4. In Shadows (3:57)
  5. Two Towers (5:46)
  6. A Higher Level of Hate (4:07)
  7. Collateral Damage (4:15)
  8. Savages (4:00)
  9. Conditional Healing (3:58)
  10. The Man That I Was Not (6:54)
avatar van namsaap
Prima uitgevoerde deathcore, maar op het openingsnummer na kan het me maar matig boeien. Far From Heaven is een matige Gojira-kopie. Saaie plaat.

avatar van Skeletons of Society
namsaap schreef:

Second that. Die Gojira sound moeten ze echt achterwege laten. Vindt ze persoonlijk innovatiever en bruter dan Gojira, emuleren is dan geen goed idee. Openingsnr is heerlijk bombastisch daarna allemaal zo zo. Ik zet AHAH nog maar eens op

avatar van james_cameron
De verpulverende deathcore van deze amerikaanse band is continu in ontwikkeling en op dit album laat men bij vlagen een Gojira-achtig geluid horen, iets dat de stootkracht van het geheel alleen maar ten goede komt. Het gaat wellicht wat ten koste van het tempo, maar het songmateriaal is dermate sterk en dynamisch dat dit geen groot gemis is. Het klinkt in ieder geval allemaal bijzonder overtuigend en vooral overweldigend. Wat mij betreft het beste album van de band tot nu toe.

avatar van ProGNerD
Kreeg inderdaad meermaals het gevoel naar een soort van bonusmateriaal bij het laatste Gojira album te luisteren. Waar dat album me echt pakte, heb ik dat hier een stuk minder...