Orlando Weeks - Hop Up (2022)

Label: [PIAS]

1. Deep Down Way Out (2:43)
  2. Look Who's Talking Now (2:43)
  3. Bigger (2:59)
  4. Yup Yup Yup Yup (3:35)
  5. High Kicking (3:15)
  6. No End to Love (3:41)
  7. Hey You Hop Up (3:11)
  8. Make You Happy (2:38)
  9. Big Skies, Silly Faces (3:55)
  10. Silver (3:22)
  11. Way to GO (4:18)
avatar van blur8
Solo #2 van voormalig zanger van The Maccabees, met nog meer afstand tot dat verleden.
De kern is zijn verfijnde zang, op een laag van toetsen. Speciaal voor de liefhebber van artistieke luisterklanken, mits op het juiste, rustgevende tijdstip van de dag beluisterd.

Ik denk te horen dat de songs, met veel huisvlijt gemaakt zijn, met de beperkingen die dat meebrengt.
Geen subtiele bijdrages van muziekvrienden, en alleen de stemmen van huisgenoten binnen bereik.
Vanuit dat uitgangspunt is het een fijn album geworden. Ok, niet alle achtergrond koortjes en synths zijn even geslaagd, maar No End To Love & Make You Happy zijn muzikale pareltjes, waar ik graag naar luister..