Nemesea - In Control (2007)

Label: Sellaband

1. No More (3:24)
  2. In Control (3:01)
  3. Home (2:43)
  4. The Way I Feel ( (3:59)

met cubworld

5. Lost Inside (3:23)
  6. Remember (3:35)
  7. Believe (4:23)
  8. Like the Air (2:49)
  9. Broken (3:41)
  10. Never (2:56)
avatar van Pantaviar
Nemesea was ten tijde van hun eerste cd "Mana" (2004) in het rijtje van Within Temptation en After Forever te delen. Hun tweede release "In Control" is meer mainstream en heeft electronica invloeden. Deze cd van de band uit Groningen zal heel veel aandacht krijgen aangezien het de eerste release van Sellaband is. Meer info en nummers:

Sellaband
Nummers Nemesea
Homepage Nemesea

Dus binnenkort zijn ook recensies in de Oor en Aardschok te verwachten.
Veel luisterplezier en ik ben benieuwd naar jullie reacties.

avatar van vigil
Erg sterke cd! Inderdaad een aantal "moderne" invloeden te vinden op deze plaat. De cd kost geen drol (8,99 voor een gloednieuwe cd!!) en is dit bedrag dubbel en dwars waard.

avatar van itbites
Nou heb ik ook wel vaker het gevoel gehad dat ik voor een CD van 34 minuten niet graag de volle mep betaal. Dus dat is hierbij in ieder geval positief!

avatar van james_cameron
Lekker plaatje, de songs liggen unaniem goed in het gehoor. Wel wat anoniem, al zijn de Prodigy-achtige techno-effecten wel cool gedaan. Als je van het recente werk van Lacuna Coil houdt zul je dit ook wel kunnen waarderen.

avatar van Rinus
Ik vind dit toch wel een erg lekker album. Compacte, goed in het gehoor liggende pop/rock songs, met een prima productie trouwens. Hun vorige album was wat meer progressief, meer zoals After Forever, maar ik vind de nieuwe draai aan hun muzikale richting absoluut geen verkeerde. Ze geven er hun eigen draai aan, net zoals Autum dat ook doet. En een prima zangeres !!

avatar van MusicFreak
Stukken beter dan hun debuut, geen verkeerde richting die ze zijn opgegaan met dit album. Believe vind ik een echt goed nummer!

avatar van Metalhead99
Het debuut was wel aardig, maar deze plaat weet zich niet van de massa te onderscheiden.

avatar van vigil
Metalhead99 schreef:

Lijkt me toch eerder andersom