menu

SOM - The Shape of Everything (2022)

mijn stem
3,12 (4)
4 stemmen

Verenigde Staten
Metal
Label: Pelagic

  1. Moment (4:26)
  2. Animals (4:30)
  3. Center (4:02)
  4. Shape (3:57)
  5. Clocks (4:16)
  6. Wrong (3:58)
  7. Heart Attack (4:20)
  8. Son of Winter (4:41)
totale tijdsduur: 34:10
zoeken in:
avatar van namsaap
2,5
Saaie, lichtvoetige postrock die zich grotendeels op één tempo afspeelt. De hijgerige zang is het grootste struikelblok, maar ook met betere zang beteijfel ik of dit album de moeite waard is.

4,0
Je mag dit gerust saai noemen, geen probleem. Maar iets saai vinden of gewoon niet je ding zijn, zou ook zo maar kunnen. Shoegaze elementen volop aanwezig, met bijbehorende vaak onverstaanbare teksten, welke vetzuipen in het, in dit geval, gitaar geweld. Kijk, Adele zou ik saai kunnen noemen, ook niet mijn ding trouwens, dit is wellicht puur voor de liefhebber. En ja, je moet shoegaze wel een warm hart toedragen. Ik geniet hiervan dus. Postrock elementen zeker aanwezig, edoch een wall of guitars. Of ze live ook naar hun shoes staren, no idea maar nogmaals, prima plaat, vinyl, verder. Stevig sws, vol ook, sferisch, kortom, wellicht wel mijn ding.

Gast
geplaatst: vandaag om 22:45 uur

geplaatst: vandaag om 22:45 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.