Infected Rain - Ecdysis (2022)

Republiek Moldaviƫ
Rock / Metal
Label: Napalm

1. Postmortem Pt. 1 (4:59)
  2. Fighter (5:05)
  3. Longing (5:14)
  4. Goodbye (5:28)
  5. The Realm of Chaos (3:44)

met Heidi Shepherd

6. Everlasting Lethargy (4:13)
  7. These Walls (4:01)
  8. Showers (4:29)
  9. November (4:00)
  10. Never the Same (3:00)
  11. Nine, Ten (5:17)
  12. Postmortem Pt. 2 (5:16)
Voor de liefhebbers van o.a Spiritbox en Jinjer, al bestaat deze band langer

avatar van james_cameron
Heftige moderne metalcore uit de republiek Moldavië. Aanvankelijk wordt de aandacht iets teveel opgeëist door schreeuwlelijk Elena Cataraga, maar al snel went dat en blijkt haar stemgeluid goed te passen in het behoorlijk complexe totaalgeluid, met een verdere hoofdrol voor bruut hakkende riffs en dreigende electronica. Overwegend is het songmateriaal behoorlijk indrukwekkend en meeslepend; vooral in de mooi uitgevoerde, breed galmende refreinen is de band op haar best. Niet overal even makkelijke kost en vrij uitputtend op den duur, maar ik ga zeker een duikje nemen in het verleden van Infected Rain.