Songs: Ohia - Live: Vanquishers (2022)

Folk / Rock

10. The Black Crow
  11. Come Back to Your Man
  12. Translation
Zoute Popcorn schreef:
Jeetje, dit komt echt als een verrassing. Ben hier heel benieuwd naar. Mi Sei Apparso Come un Fantasma vond ik heel sterk en dit zou ook maar eens heel goed kunnen worden aangezien dit uit de periode is dat hij de ene prachtplaat na de andere uitbracht.

Ik ondek dit pas vandaag. Één nieuw nummer, dus maar ff in het oude werk gedoken. Wel wat gemist zo te horen. Welke periode zou ik moeten beluisteren om n indruk van dit album te krijgen ?

avatar van deefbdx
Wat een verrassing. Live in Tilburg, 23 jaar geleden opgenomen. Destijds stonden ze in Het Noorderligt, die zaal bestaat al jaren niet meer.
Kwam deze dubbelaar toevallig tegen in een platenzaak in….Tilburg! Meteen gekocht.
Dit album werd opgenomen in de gouden jaren van Songs: Ohia. Het ene prachtige album na het andere kwam in deze periode uit. The Lioness stamt ook uit 2000. Hun beste, als je het mij vraagt.
De sfeer en het geluid van deze opname zijn werkelijk fantastisch. Een must have voor iedere liefhebber.