Constellatia - The Language of Limbs (2019)

Zuid-Afrika
Label: Season of Mist

1. All Nights Belong to You (8:01)
  2. In Acclamation (9:19)
  3. Empyrean (6:11)
  4. The Garden (11:28)
avatar van ranboy
Ha, hij is (eindelijk) toegevoegd! Het album met mijn favoriete song van de laatste paar jaren stond nog niet op deze site, vreemd genoeg. Ik bedoel In Acclamation, met die ontroerende mengeling van melancholie en blast beats, raadselachtige lyrics, tempowisselingen en meeslepende zang.
Waarschijnlijk heb ik er geen verstand van en is dit niet echt kwaliteitsmetal, maar het gaat om de beleving.

All nights is ook erg goed, maar toch niet zo sterk. De andere twee songs moet ik nog wat vaker horen voor ik een goed oordeel kan vormen.

avatar van Arno
ranboy schreef:
Dankzij je nominatie in de MuMeLadder ben ik dit hele album gaan checken en ik kan je verzekeren: het is "kwaliteitsmetal" van de eerste tot de laatste noot.

Zeker ook wat voor een Johnny Marr of The Eraser.

avatar van Johnny Marr
Arno schreef:

Dankzij je nominatie in de MuMeLadder ben ik dit hele album gaan checken en ik kan je verzekeren: het is "kwalieitsmetal" van de eerste tot de laatste noot.

Ik kan dit beamen, heel erg goed dit! Wat jullie, Don Cappuccino en AOVV?

avatar van Don Cappuccino

Ik heb deze release wel eens zien langskomen, maar niks van gehoord. In deze band zitten ieder geval leden van de band Wildernessking, en daar heb ik wel materiaal van gehoord, op basis daarvan ben ik benieuwd naar deze plaat.

avatar van AOVV

Het nummer dat in de ladder langskwam (In Acclamation, dacht ik?) was in elk geval flink de moeite. Ik zet deze in mijn uit de kluiten gewassen luisterlijst met metalplaten.