Motörhead - Overnight Sensation (1996)

Metal / Rock
Label: SPV

1. Civil War (3:02)
  2. Crazy Like a Fox (4:32)
  3. I Don't Believe a Word (6:32)
  4. Eat the Gun (2:13)
  5. Overnight Sensation (4:10)
  6. Love Can't Buy You Money (3:07)
  7. Broken (4:34)
  8. Them Not Me (2:47)
  9. Murder Show (3:03)
  10. Shake the World (3:30)
  11. Listen to Your Heart (3:45)
avatar van Kondoro0614
Hé Hé, het klinkt eindelijk is beter dan de meuk wat ik hiervoor heb gehoord van deze band. Er zit eindelijk weer wat meer pit in de band en de hardheid waar ik naar opzoek was is zeker bij het eerste nummer te vinden. Ja, over 'Civil War' was ik zeker te spreken, heerlijk hard nummer waarvan ik gehoopt had en altijd dacht dat Motörhead zo meer in elkaar zat, al vond ik het eerst altijd best een eentonige band.

Toch is niet 'Civil War' het enige goeie nummer uit dit album, ook 'I Don't Believe a Word ' is een prachtig, toch wat rustiger nummer in de naam van de groep. Ook het titelnummer 'Overnight Sensation' is geweldig om naar te luisteren, dit waren toch onder andere wel mijn drie favorieten van dit album. Maar ook nummers als 'Murder Show' rockt stevig door.

En dan laat Motörhead hier wederom zien dat ze daadwerkelijk beter kunnen dan wat ik nu veel van ze gehoord heb, enige variatie in de nummers en niet die eentonige klanken die er door werden gegooid. De stem van Lemmy is weer prima en de productie is ook prima gelukt en dan heb ik me toch uitstekend vermaakt met dit album.

Voorlopige tussenstand:
01. Ace of Spades