Automatic - Excess (2022)

Pop / Electronic

8. NRG (2:53)
  9. Lucy (3:12)
  10. Turn Away (3:18)
avatar van sj0n88
Nice! De laatste maanden ben ik helemaal verzot geraakt op hun debuutalbum. De singles van deze plaat waren erg fijn en een eerste luisterbeurt stelt vooralsnog ook niet teleur. Deze band verdient wel wat meer aandacht op MuMe.

sj0n88 schreef:

Helemaal eens! Automatic verdient inderdaad veel meer aandacht. De band heeft echt stappen gezet. Het debuut vond ik nog een beetje aan de tamme kant. Op dit nieuwe album klinkt de electropop veel urgenter. 'Skyscraper' en 'Automaton' springen er in het bijzonder uit, maar er staan meer pareltjes op dit album. Geniet vooral ook van de heerlijke lome baslijntjes die de ruggengraat van de meeste tracks vormen.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Al 4 keer een kaartje gehad, al 4 keer afgelast. Gelukkig hebben we de plaat nog.

Synthi wave met een knipoog 40 jaar terug.

avatar van malheur
Prima plaat, hopelijk komen ze hier nog eens toeren want ik zie het wel live nog een tik beter zijn.

Ze hebben wel echt een eigen geluid en sfeertje.