menu

The Americans - Stand True (2022)

mijn stem
4,00 (4)
4 stemmen

Verenigde Staten
Roots / Rock
Label: Loose

  1. Stand True (4:18)
  2. Born with a Broken Heart (3:39)
  3. Give Way (4:11)
  4. The Day I Let You Down (3:54)
  5. Farewell (2:49)
  6. Guest of Honor (2:52)
  7. Romeo (3:05)
  8. Sore Bones (2:00)
  9. What I Would Do (4:19)
  10. Orion (2:52)
  11. Here with You (3:23)
totale tijdsduur: 37:22
zoeken in:
avatar van jerome988
Eindelijk!

avatar van Poles Apart
De stem van de zanger doet aan die van Ed Kowalcyk (Live) denken.

avatar van Koos R.
5,0
Een heerlijk verfrissende stijlvolle rockende rootsrock album, zonder dat het allemaal standaard rootsrock is. Dat doet me goed. Het openingsnummer Stand True is heerlijk alternatief, goed gezongen. De kracht wordt doorgezet in het tweede nummer.

The day I let you down, een slow rootsrocker, doch door de manier van zingen wellicht niet helemaal de ballad die iedereen voor in eerste instantie voor ogen zal hebben. Gezien de tekst en de latere iets stevigere versnelling te begrijpen dat hier weer een uit het leven gegrepen het-zit-me-niet-mee-levensverhaal wordt verteld. In Guest of Honor komt de akoestische gitaar sterk naar voren. Klassiek singer-songwriterstijl ondersteund door een minimale ondersteuning aan instrumenten.

Het is erg prettig om weer eens een rootsrock album te horen, waarbij de ritmes iets alternatief zijn, de kracht duidelijk hoorbaar is, er sterk wordt gezongen en het zeker geen doorsnee album is. Fijn!

Gast
geplaatst: vandaag om 13:31 uur

geplaatst: vandaag om 13:31 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.