Sad Lovers & Giants - Headland (1990)

Label: Midnight

1. Godless Soul (6:21)
  2. Like Thieves (5:51)
  3. One Man's Hell (5:08)
  4. Restless (2:41)
  5. Alaska (6:57)
  6. It's Snowing (4:54)
  7. My Heart's on Fire (3:35)
  8. Life Will Kill Us (5:47)
avatar van freddze
Wou toch een reactie kwijt op dit bericht van LH bij Feeding The Flame:
Lost Highway schreef:
Kleine negatieve opmerking : Al de rest dat ik van deze band al beluisterd heb, komt niet in de buurt van dit meesterwerk. Lijkt me dat het bij één geniale bevlieging is gebleven.

Mocht dit alleen betrekking hebben op Treehouse Poetry en hun comebackplaat Melting..., dan zou ik min of meer akkoord kunnen gaan met wat je schrijft.
Maar op deze Headland en ook op The Mirror Test uit 1987 staan toch nog enkele pareltjes die je zeker niet mag missen hoor!

Op deze plaat; Godless Soul, One Man's Hell en Alaska zijn alledrie toch 5* nummers volgens mijn bescheiden mening.

Waarin ik je wél volledig kan volgen, is dat de genoemde platen niet van a tot z aaneenhangen van de hoogtepunten wat bij Feeding the Flame natuurlijk wél het geval is

avatar van freddze
Op 30 mei wordt ook deze heruitgebracht door Cherry Red op ceedee

Bonustracks zullen deze keer de vier nummers van de Clocks Go Backwards EP zijn.
Dat EP'tje was tot nog toe enkel op vinyl te krijgen...