Natalie Imbruglia - Glorious (2007)

Alternatieve titel: The Singles 97-07

Australiƫ
Label: RCA

1. Glorious (3:25)
  2. Counting Down the Days (3:25)
  3. Torn (4:06)
  4. Wrong Impression (4:15)
  5. Smoke (4:32)
  6. Shiver (3:43)
  7. Wishing I Was There (3:52)
  8. That Day (4:43)
  9. Big Mistake (4:34)
  10. Beauty on the Fire (4:15)
  11. Be with You (3:42)
  12. Amelia (4:23)
  13. Against the Wall (3:45)
  14. Stuck on the Moon (3:36)
avatar van Mjoesik
Een best of van Natalie Imbruglia...
Langs de ene kant zijn er misschien iets te weinig echte "hits" op te vinden, maar langs de andere kant kan dit geen slechte cd zijn. Al haar albums waren tot nu toe eigenlijk wel best goed, met mooie luisternummers op. Dus... als je de beste tracks van die cd's er afneemt en ze allen op één album zet, heb je normaal een pracht van een album!

avatar van lizzy123
shiver & torn zijn de beate nummers op het album

Heb dit eigenlijk altijd een soort zwak aftrekseltje van Alanis Morisette gevonden, en dat is niet echt een compliment m.i.
En dan ben je op vakantie in Noorwegen en kom je er achter dat de wereldhit Torn gejat is van een Deens duo (naam schiet me nu niet te binnen).

kaztor schreef:
Beetje dubbel op, vind ik.

Het is dan ook een cover =)

rick*
kaztor schreef:
Beetje dubbel op, vind ik.

Een paar nummers op haar debuutalbum klinken inderdaad als Alanis Morissette maar haar andere 2 albums klinken anders wel erg fris hoor qua originaliteit. Dat nieuwe album met dat Coldplay materiaal heeft ook wel hitpotentie.

Ik vond Natalie trouwens ook altijd véél knapper dan de andere rock meisjes à la Alanis, Meredith Brooks, Sheryl Crow noem maar op. Haar stem was ook zachter, en ik vond haar albums beter uit te zitten (ja, zelfs beter dan JLP). Torn kan dan wel een cover zijn maar het origineel is vreselijk, onbeluisterbaar en niet mooi gezongen. Natalie en haar team hebben er iets heel moois van gemaakt, ik vind dat eerder een goed teken dan een slecht teken.

Dit album is een lekkere radio-vriendelijke verzameling popliedjes. Er zijn in dit leven in de muziekwereld maar een paar nummers die écht magisch zijn. Torn is er een van. De rest van dit album is gewoon leuk en prima aan te horen. Big Mistake had er als enige af mogen blijven van mij.

Heel veel nummers ontbreken hier wel: Sanctuary, Perfectly, Pigeons and Crumbs, Satellite...ach ja. Ik vind die nummers mooier dan de nieuwe liedjes hier.