Tallah - The Generation of Danger (2022)

Label: Earache

1. Mud_castle (2:24)
  2. The Hard Reset (4:35)
  3. Stomping Grounds (4:29)
  4. The Impressionist (4:28)
  5. Shaken (Not Stirred) (5:19)
  6. For the Recognition (4:02)
  7. Of Nothing (4:02)
  8. Dicker's Done (5:19)
  9. Telescope (4:09)
  10. Wendrid (5:56)
  11. Headfirst (4:03)
  12. Thistle (5:31)
  13. How Long? (3:31)
avatar van james_cameron
Opgefokte metal in het straatje van Slipknot en Korn, maar dan een hysterische variant daarop. De muziek steekt kunstig in elkaar, maar door het ontbreken van echt sterke tracks en het hak-op-de-tak karakter van het materiaal is het moeilijk om er grip op te krijgen. Net wanneer een vette riff of groove zicht aandient is de band alweer drie stappen verder. Ook kan ik niet zo heel veel met de zanger. Hij is niet slecht, maar zijn stemgeluid ligt me gewoonweg niet zo. Typisch zo'n album dat ik van afstand kan waarderen maar niet echt voel.