12 Stones - Anthem for the Underdog (2007)

Label: Wind-up

1. Anthem for the Underdog (3:04)
  2. Lie to Me (3:39)
  3. Broken Road (4:00)
  4. Adrenaline (3:21)
  5. It Was You (3:33)
  6. This Dark Day (3:22)
  7. World So Cold (3:55)
  8. Arms of a Stranger (3:16)
  9. Hey Love (3:53)
  10. Games You Play (2:57)
  11. Lie to Me [Acoustic] (3:51)
avatar van Desert
De band levert een goede plaat af. In elk geval heel wat beter in vergelijking met het vorige album.

Ze worden wel meer mainstream. Meer pop-rock songs dan echte knallers als bij het debuutalbum.

Leuk, maar niet vernieuwend. Ze gaan geven hun eigen sound prijs ten voordele van het commerciële.
Maar het blijft wel een fijne cd.

Ik geef hem *3.5. Lijkt me fair...

avatar van james_cameron
Wisselvallig amerikaans rockalbum, dat in de eerste vijf songs weinig indruk weet te maken. Dan, vanaf This Dark Day, wordt de boel opeens een stuk interessanter en blijft het album boeien tot en met de laatste song. Omgekeerde wereld dus.