Big Country / Lloyd Cole - Big Country / Lloyd Cole (1990)

Rock / Pop
Label: DeAgostini

1. Big Country - In a Big Country (4:42)
  2. Big Country - Where the Rose Is Sown (4:07)
  3. Big Country - Place in Our Time (4:35)
  4. Big Country - Fields of Fire (3:32)
  5. Big Country - Look Away (4:23)
  6. Lloyd Cole - Are You Ready to Be Heartbroken (3:03)
  7. Lloyd Cole - Lost Weekend (3:14)
  8. Lloyd Cole - Perfect Skin (3:10)
  9. Lloyd Cole - Brand New Friend (4:51)
  10. Lloyd Cole - Rattlesnakes (4:32)
avatar van vigil
10 geweldige liedjes van twee prima artiesten/bands maar hoe kom je erop om hier een verzamel cd van te maken

avatar van WhoAmI
WhoAmI (crew)
vigil schreef:

Dit label heeft inderdaad een handje van zulke interessante combinaties van artiesten: zie
DeAgostini - MusicMeter.nl

Vangelis met Kraftwerk, The Clash met Adam Ant, Nina Hagen met Adam Ant... (Ze vinden Adam Ant waarschijnlijk erg gaaf!)

avatar van vigil
WhoAmI schreef: