Soen - Atlantis (2022)

12. Snuff (5:07)
  13. Lascivious (5:39)
  14. Lotus (5:31)
avatar van james_cameron
Met bijna 80 minuten een hele zit, dit live-in-de-studio album met ingetogen herbewerkingen van eerder uitgebracht werk, aangevuld met een nieuwe track (Trials) en de cover Snuff van Slipknot. Sfeervol gedaan, met veel mooie details in het geluid en een absolute hoofdrol voor zanger Joel Ekelöf, hier uitstekend bij stem, maar ik hoor toch liever de originele versies. Uiteindelijk gaat alles een beetje op elkaar lijken in deze uitvoeringen.

ik mis toch wat aan dit album....sfeer misschien? Wat valt dit album tegen. ik mis de POWER

avatar van hidalgo
alles klopt muzikaal een must voor het oor

Kwam in aanraking met Soen via Spotify,man wat een heerlijk album, luistert lekker weg en met in de hoofdrol de zanger, wat een mooie stem heeft die man