Sean Kingston - Sean Kingston (2007)

R&B
Label: Beluga Heights

1. Intro (0:34)
  2. Kingston (3:28)
  3. Take You There (3:57)
  4. Me Love (3:24)
  5. Beautiful Girls (4:02)
  6. Dry Your Eyes (3:32)
  7. Got No Shorty (3:22)
  8. There's Nothin' * (3:57)

met Paula DeAnda

9. I Can Feel It (3:27)
  10. Drummer Boy (3:37)
  11. Your Sister (3:30)
  12. That Ain't Right (3:41)
  13. Change (3:38)
  14. Colors [Reggae Remix] * (4:34)

met Vybz Kartel en Kardinal Offishall

15. There's Nothin' * (3:45)

met Élan en Juelz Santana

16. Personal [Big Girls Remix] * (3:56)

met Fergie

|Joël|
Ik heb gewoon een hekel aan zijn stem, het is zo duidelijk vervormd dat het naar klinkt

kArIzMa_TuRk
Beautiful Girls is het enige goede aan dit album, vind ik.

De rest is niet om aan te horen.
MJ_DA_MAN schreef:
Gewoon weer een kopie van Chris Brown e.d
Volgens mij gaat deze jongenman gewoon zijn eigen weg.

Mezelf
Alles geproduceerd door J.R. Rotem, de producties zijn dan ook van een hoog niveau, alleen niet in ieder nummer is Sean Kingston even origineel en boeiend.

Mensen die zeggen dat dit de nieuwe Chris Brown is, hebben het verkeerd. Sean Kingston is pas 17 en heeft nu al het talent om een degelijk album af te leveren (met wat hulp van een goede producer, dat wel) en ook de stijl is heel anders dan bijvoorbeeld Chris Brown.

Dit is meer Jamaica-achtig, waar hij ook opgegroeid is, en zoals al gezegd door een aantal mensen voor me rapt hij ook op een aantal nummers, dus wat dat betreft zou ik hem zeker niet in de categorie Chris Brown zetten...

De Colors remix met Rick Ross en The Game vind ik trouwens veel beter dan de Reggae remix die hier op staat.

Degelijk album, sterke producties en aardig wat goede teksten, ik geef het een 3,5.

Baltasound
Chris-Brown schreef:
eindelijk hij is der lang gewacht maar het was allemaal waard.

hij gaat maken net als chris brown en mario

....... ........

Niet om aan te horen. 1.0*

avatar van Kos
Kos
Mezelf schreef:
Kingston even origineel en boeiend.
Dat hitje van hem is toch ook al een cover?

avatar van Murkinho
Ik lees dat er veel mensen zijn die dit een slecht album vinden, maar daar ben ik het absoluut niet mee eens. Hij heeft een goed debuutalbum gemaakt met als beste nummers:

Me Love
Take You There
Kingston

Beautiful Girls vond ik eerst goed, maar die heb ik te vaak geluisterd en vind het nu niet echt een goed nummer meer.

4,5 sterren voor Sean Kingston!

avatar van Reijersen
Kos schreef:
Dat hitje van hem is toch ook al een cover?

Dat niet, maar bevat wel een sample van 'Stand By Me' van Ben E. King.

blisteringdude schreef:
Niet om aan te horen. 1.0*

Stem niet als je niks nuttigs te melden hebt a.u.b. dit is pure haat.

eazyfan
Ik steun elke haatstem hier eigenlijk Nee maar serieus te doen, dit album trekt op niks, 1* lijkt me meer dan rechtvaardig.

Mezelf
Een 1 lijkt me vrij laag, aangezien je als hiphop luisteraar toch de producties moet kunnen waarderen...maarja ieder zijn mening uiteraard

Kan één van de moderators misschien deze clown zijn stem ongedaan maken?

Dat gebeurt alleen als duidelijk is dat de persoon het album in kwestie niet (in zijn geheel) gehoord heeft. Of dat hier ook het geval is, valt uit de post niet op te maken (eventuele reactie via PM graag, zodat het hier weer on topic kan).

KSPR
Mezelf schreef:

Ik als hiphopluisteraar krijg sirieus rillingen van het begin van Beautiful Girls. De productie helpt verder niet echt mee.

avatar van musicman13
de enige reden waarom hij slecht gevonden word is omdat hij ook r&b maakt maar dan met reggae!!

avatar van musicman13
voor de rest goed album een 4

Wat onvriendelijkheden verwijderd.

avatar van j.b.b.l
''Dit is meer Jamaica-achtig, waar hij ook opgegroeid is''
Sean Kingston is in miami opgegroeid,niet in jamaica.hij komt er wel vandaan.dit vind ik een heel slecht album,vervormd stem en slechte producties.jr rotem kan niet sample,alleen beautiful girls is redelijk gesampled.verder verraad sean kingston zichzelf door in een van zijn nummers eerst te praten(zonder accent) en dan begint hij te zingen (met een accent!).1,5

Mezelf
Wat is "verraad"? Het is muziek, een artiest doet zijn eigen ding, al pratte hij duits en zong hij in het russisch, het gaat om de muziek.

Empyrium
Mezelf schreef:

Juist, en daarom zet ik de radio uit als dit langs komt, heeft puur met de muziek te maken.

avatar van j.b.b.l
Mezelf schreef:
je hebt wel gelijk met dat,maar zijn stem klinkt gewoon geforceerd.hij doet zo hard zijn best om jamaicaans te klinken.na een tijdje gaat het me toch irriteren.

Mezelf schreef:

Stem niet als je niks nuttigs te melden hebt a.u.b. dit is pure haat.

Kan één van de moderators misschien deze clown zijn stem ongedaan maken?

Niks pure haat, die stem van dat jong is zo vervormd. Het klinkt imo nergens naar.

Als iemand zegt waar het op staat is het niet meteen pure haat

Live is zijn stem nog minder waard.

avatar van xSarah

Amai da's inderdaad wel vals

Ik moet zeggen, net wat liedjes van um gehoord, zijn stem is uniek. Sommige vindt ut irritant/niet klinken. Ik niet, zijn stem is anders. Kvind ut beter dan zo un gemiddelde van wat je zo nu tegenwoordig hoor.

En de liedjes, is alsof ut gecombineerd is met een heel wat betere pop song met wat un beetje.. reggea.

O yeah, ook nog 17. Dat vind ik wel goed hoor, voor un 17jarige.
Moet wel zeggen dat toen ik voor de eerste un video van um zie(take you there) niet echt 17 leek. Toen ik wist dat hij 17 was vind ik de clips wel un beetjuh minder... but songs are still great.

Alles nrs van zijn cd zijn goed, behalve Beautiful Girls. Dat nr vind ik zo irritant

Relax

Hij is wel ongelovelijk dik voor zijn leeftijd.
Ik heb echt medelijden met hem.

avatar van Chrisseh
Ik denk dat hij geen medelijden behoeft, hoor. Ten eerste zijn valt het 'nog wel' mee, als in; het kan erger, ten tweede denk ik dat hij er echt niet mee 'gepest' wordt ofzo hoor, genoeg groupies voor hem waarschijnlijk .

avatar van HaanHoen
My Love is een redelijk exacte kopie van Led Zeppelin's D'yer Mak'er. Nog niemand de gelijkenis opgevallen?

avatar van jurado

Holy Terror !! Dat is idd niet best...vraag mij of die mensen voor aan echt doof zijn of uitwerpselen in de oren hebben.
Foei !

(voor de rest is het natuurlijk een volstrekt irritant en kansloos nummer)

Baltasound