ruudvp schreef:
Prima nummers op dit album, maar als album in z’n geheel toch een beetje te veel van hetzelfde
Mijn middelbare ik is dat wel met je eens, de plaat is iets te weinig afwisselend al staan er echt wel een paar fijne nieuwe knallers op (15 minutes, Avalanche, Uninvited). En het is moeilijk om geen vergelijkingen te trekken met eerdere acts die ze soms wel een tikje kopiëren.
Anderzijds,...de muzikale basis klopt en voor progressie en groei hebben the Reytons nog jaren de tijd. En laten we eerlijk zijn: volwassenheid en progressie is allemaal leuk en aardig, maar zeker live hoor ik liever een beginnend bandje dat de wereld nog wil veroveren dan een volgroeide act die ongeïnspireerd de oude koek staat op te warmen. Of een act die wel is geëvolueerd maar ergens onderweg de kloten is verloren.
Ik geniet dus maar even van een band bij wie het heilige rockvuur nu nog wel volop brandt. En hoop rond mijn zestigste vrolijk te klagen dat the Reytons net zo volwassen en gedegen zijn gaan klinken als Arctic Monkeys