Lifers Group - Living Proof (1993)

geen stemmen

Label: Intercord

1. One Life to Life (5:04)
  2. Let Me Out (4:28)
  3. Rise Or Fall (3:37)
  4. Prison Break Part I (0:30)
  5. Cuff 'Em Up (4:53)
  6. Emotional Violence (2:50)
  7. Freestyle 1 (5:45)
  8. Out of Sight, Out of Mind (4:06)

met Madness Four Real

9. Living Proof (4:10)
  10. Short Life of a Gangsta (3:39)

met Organized Konfusion

11. Prison Break Part II (0:23)
  12. Prison Is the Death of a Poor Man (4:42)
  13. Back in the Days (4:57)
  14. Jack U. Back (So You Wanna Be a Gangsta) (5:31)
  15. Short Life of a Gangsta [Organized Konfusion Mix] (3:33)
Social_Mask
Lekker album. De raps gaan vaak, bijna altijd, over de gevangenis. Ik heb dan ook zo'n vermoeden dat ze gezeten hebben. Hier en daar een heerlijke beat, zoals Emotional Violence. Zoo lekker Funky! Ik ging helemaal los, geweldig! Het titelnr is ook erg goed, al mocht dat gezang wel weggelaten worden. De combinatie van raps en beats is hier best goed. Wel is tevaak over de gevangenis, niet al te veel inspiratie? Maar afgezien van dat een goed album.

avatar van psychonaatje
Social_Mask schreef:

LOL: dit album is vanuit de East Jersey State Prison in New Jersey opgenomen, dus je vermoeden is behoorlijk juist.

Social_Mask
Hehe Toch best wel vet, gewoon in een gevangenis dit opgenomen.