The Necks - Travel (2023)

Australiƫ
Jazz
Label: Northern Spy

1. Signal (20:50)
  2. Forming (20:13)
  3. Imprinting (17:14)
  4. Bloodstream (18:39)
avatar van henkiev
Alweer een erg fijn plaatje van the Necks!

avatar van Jazper
Dan ga ik die ook maar eens opsnorren.

Fantastisch. Alweer.....

avatar van Michiel Cohen
4 lange tracks die van a tot z het aanhoren waard zijn. Ook leuk om eens een keer mee te maken.

avatar van Zwammer
Tja, wat moet ik hier mee? Langdradig, saai, weinig verheffend? Of hypnotiserend, warm, instrumentaal rijke jazz? Ik weet het nog niet, behalve dat het me erg doet denken aan de Bohren & Der Club of Gore albums, en ik bij LGW? festival een kijkje bij het optreden ga nemen. Goede kost voor het slapengaan, voor een heerlijk dutje. 3*

avatar van Barney Rubble
Ontdekt via de RYM-toplijsten. Erg interessante muziek. Het is jazz met veel herhaling, maar ook een
een soort anarchistische onstuimigheid. De muzikanten trekken zich namelijk niks aan van allerlei herkenbare conventies. De muziek is kortom onvoorspelbaar en daaardoor erg spannend. Klaarblijkelijk is dit nog een relatief toegankelijk werkje van deze Australiërs. Dat beloofd wat voor de rest van hun euvre.