Alfa Mist - Variables (2023)

Jazz / Hip-Hop
Label: ANTI-

1. Foreword (6:43)
  2. Borderline (2:02)
  3. Aged Eyes (4:06)

met Kaya Thomas-Dyke

4. Cycles (1:25)
  5. The Gist (7:46)
  6. Genda (Go Away) (2:36)
  7. Apho (2:58)

met Bongeziwe Mabandla

8. Variables (6:15)
  9. 4th Feb (Stay Awake) (3:00)
  10. Bc (7:30)
avatar van jerome988
Nieuwe Alfa Mist wekt altijd interesse. Benieuwd welke richting hij is opgegaan.

avatar van sj0n88
Drie meer dan prima singles uit inmiddels. Ik vind dit een erg interessante artiest. Fijne mix van jazz en hiphop en zijn albums tot nu toe zijn van hoogstaande kwaliteit.

avatar van Nr.4
Erg mooi album. Alfa Mist zit voor mij binnen de hele berg aan toffe jazz-releases uit GB en VS nog ergens in zijn eigen lane. Dat vind ik wel interessant aan hem. Af en toe lijkt het wel wat op zijn eerder werk, maar sterke release toch weer.

avatar van overmars89
Ik ben niet een "echte" jazz liefhebber, maar Alfa Mist weet mij toch altijd wel te raken. Dit is ook weer een fenomenale plaat.

Van mij mogen er eigenlijk nog wel meer vocals op de plaat. Al die tracks zijn echt geweldig. Hij is zelf ook zeker een verdienstelijke rapper. Wel leuk om te zien dat hij meer met andere artiesten aan het samenwerken is waaronder Loyle Carner.

avatar van Nr.4
Heel mooi album toch!