Simone White - I Am the Man (2007)

Folk / Pop
Label: EMI

1. I Didn't Have Any Summer Romance (3:26)
  2. Worm Was Wood (3:44)
  3. Beep Beep Song (1:39)
  4. American War (3:37)
  5. Roses Are Not Red (4:16)
  6. Great Imperialist State (3:40)
  7. Mary Jane (3:30)
  8. You May Be in the Darkness (3:06)
  9. Sweetest Love Song (3:59)
  10. We Used to Stand So Tall (3:08)
  11. Why Is Your Raincoat Always Crying (2:59)
  12. Only the Moon (2:51)
  13. I Am the Man (2:36)
avatar van thebestfreaks
Mooie liedjes, een fijne stem. Lekker om eventjes bij weg te dromen. Vooralsnog is het echter geen cd die erg lang blijft hangen, bij mij dan ... maar wie weet. Ik ga hem zeker nog een paar kansen geven.

avatar van thebestfreaks
En jawel, een half erbij. Bij terugluisteren worden de liedjes alleen maar fijner, vooral op een zware zaterdag/zondag ochtend ... fijn ...

Ontdekt via de Audi R8 reclame. The Beep Beep song. Het enige nummer nog dat ik ken, maar ik vind het prachtig. De rest ga ik nog uitproberen. En waarom moet ik bij het luisteren aan Band of Horses denken?

avatar van Osiris Apis
Ik ken haar ook van de Audi reclame. Ik dacht eerst dat het Feist was.

Ook ik ken haar van de Audi reclame. De stem deed me aan iemand denken, maar ik weet nog steeds niet aan wie. Van Simone White had ik trouwens nog nooit gehoord, maar ook de andere nummers op haar CD zijn leuk/mooi.

avatar van blur8
Haar stem lijkt zeer op die van Suzanne Vega
(haar grootste hit uit 1987 was Tom's Diner).
White gebruikt ook dezelfde songstructuur.
Het enige verschil lijkt de kaale instrumentatie van White,
zonder drums en alleen gitaar en percussie.

ReneoetNee schreef:

DIDO !!!

avatar van Reijersen
Volgens mij is dit niet de goede cover, zal even op zoek gaan.

avatar van L_T_B
Dit lijkt me ook niet de goede hoes (en is ook niet degene die ik heb toegevoegd). Deze hoes wordt zowel op Amazon als op haar Myspace pagina gebruikt. Derhalve een correctie doorgevoerd.

avatar van Reijersen
Ik loop stage bij EMI, de uitgever van dit album. Heb het album hier thuis liggen en met deze hoes, de hoes waarmee het album uitgebracht gaat worden

avatar van Reijersen
Waarom is die hoes nou weer veranderd?

avatar van Reijersen
Mooi album. De muzikale ondersteuning is vrij minimaal gehouden en dat voegt veel toe aan de sfeer op dit album. De vocalen zijn ook nog erg sterk en goed klein gehouden. Erg mooie popliedjes.

avatar van Gatver
Vreselijk, gewoon! Vreselijk, dat ik dit album niet eerder heb aangeschaft!