menu

Invent, Animate - Heavener (2023)

mijn stem
4,00 (7)
7 stemmen

Verenigde Staten
Metal
Label: UNFD

  1. Absence Persistent (3:49)
  2. Shade Astray (4:35)
  3. Labyrinthine (3:43)
  4. Without a Whisper (4:17)
  5. False Meridian (5:00)
  6. Reverie (3:10)
  7. Immolation of Night (3:50)
  8. Purity Weeps (4:08)
  9. Void Surfacing (4:30)
  10. Emberglow (4:21)
  11. Elysium (4:48)
totale tijdsduur: 46:11
zoeken in:
avatar van james_cameron
4,0
Mijn eerste kennismaking met deze amerikaanse band en op basis van dit werkstuk ga ik de voorgaande drie albums zeker een kans geven. De technische maar tegelijkertijd toegankelijke metalcore die men hier ten gehore brengt is namelijk behoorlijk indrukwekkend. Vanaf opener Absence Persistent is duidelijk dat de band de zaakjes goed voor elkaar heeft, van de loepzuivere en tot in de puntjes verzorgde productie tot de op alle fronten overtuigende uitvoering. En wat een geweldige zanger heeft men in de gelederen. Zijn ruige partijen zijn prima, maar het is vooral zijn weids galmende cleane zang die het (unaniem sterke) songmateriaal net dat beetje extra geeft.

avatar van Joeri_000
4,0
Ook mijn eerste kennismaking. Aangenaam verrast. Het springt er gewoon net iets meer uit dan andere bands in dit genre.. Lekkere dynamiek en behoorlijk bereik van de zanger.. Ik sluit me verder aan bij james ..

Gast
geplaatst: vandaag om 09:37 uur

geplaatst: vandaag om 09:37 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.