Ed Sheeran - - (2023)

10. Spark (3:34)
  11. Vega (2:58)
  12. Sycamore (2:50)
  13. No Strings (2:54)
  14. The Hills of Aberfeldy (3:15)
  15. Wildflowers * (2:58)
  20. Balance * (3:01)
  21. Fear * (3:22)
  22. Get Over It * (3:13)
  23. Ours * (3:48)
  24. Boat [Reprise] * (1:09)
Deranged
Hopen dat ie zijn zaak verliest dus en verder gaat als wiskundeleraar.

Lijkt mij meer wat voor hem.

In het geval van een voor hem nadelige uitspraak zijn we op muzikaal vlak voorgoed van hem verlost zegt hij nu.

Dus ik zeg:

Pak de bag met die cash zip je lip en verdwijn gap.

Het is mooi geweest zo.

Marco weer terug op de radio.

Deranged
Ja dat heb je dus met die nep artiesten hebben ze ook eens hun teen gestoten gelijk allemaal interessant lopen doen.

Wat sneu om zo te reageren. Heb je een nare dag deranged? En als top 10 heb je alle albums van Kate Bush

Deranged
Het is een goeie dag we gaan nou echt movement maken en stappen zetten tegen dit soort ongein.

Voor jouw psychische gesteldheid zijn er gewoon medicijnen verkrijgbaar hoor. Gewoon even contact opnemen met je huisarts is mijn advies. Doe ermee wat je wilt, het is goed bedoeld.

avatar van verm1973
Deranged schreef:
Hopen dat ie zijn zaak verliest dus en verder gaat als wiskundeleraar.

Lijkt mij meer wat voor hem.

Dus ik zeg:

Pak de bag met die cash zip je lip en verdwijn gap.

Het is mooi geweest zo.

Marco weer terug op de radio.

Ik heb het album nog niet kunnen luisteren, maar het krijgt sowieso een vol punt extra van mij. Gewoon om je te sarren...

Deranged
Heb je mij niet mee als je dit wil ophemelen om het tot onderdeel te maken van jouw persoonlijke leven.

Mijn verblijf hier is vooral gericht op positiviteit zoals je ook heel duidelijk aan mijn profiel kan zien.

Honderden zo niet duizenden artiesten heb ik lief.

Hou van artiesten.

Echte artiesten met de realness.

Dit is eigenlijk de enige die ik echt niet trek.

Zo nu en dan doe ik mijn zegje dat is alles.

Als ik iemand kan inspireren om met hem te kappen en zijn of haar kostbare tijd te besteden aan iets beters dan is dat mooi meegenomen.

Wie er in wil blijven volharden moet dat mooi zelf maar weten dan.

Mij heb je niet mee.

Zijn jouw oren is jouw gezicht.

Lekker albumpie, 5/5 sterren

Deranged
Is goed jij hem ik doe ondertussen viben met de mega babes met bereik tot aan de queen divine.

avatar van Melodic Fool
Ik gun zelfs Ed Sheeran geen depressie, wel op zijn minst een contractbreuk.

Wat een vermoeiend ventje is dit, nooit gedacht dat deze plaag zo lang zou uithouden.
Helaas, trechter door de strot is niet eens nodig: we zullen ook deze bagger overal verplicht moeten aanhoren till the end of time.
Hij heeft natuurlijk de diepgang van een bord met pudding en is storend, en vooral storend VEEL aanwezig. De maffia van ultracommercie verkoopt iedere drol die deze jongenman samen met 3482793 ghostwriters en producers uitschijt.

Maar hoe naar die fase van zijn persoonlijke leven ook moet zijn geweest - ik ben er zeer van overtuigd dat de knaap op dezelfde fakeass tour verder zal gaan, aandacht is tenslotte waar hij zijn brood mee is gaan verdienen en wellicht afhankelijk van is geworden. De hersengrootte van die van een eekhoorn plus wat ik zei over diepgang dus, ja, waarom niet.

Dit wordt zeer waarschijnlijk een extreem cringy toestand allemaal dat veel te veel aandacht en meelijden zal meebrengen van veel te veel mensen, die de ballen verstand hebben van de menselijke psyche en misschien wel bij anderen veel depressies veroorzaken zonder het zelf door te hebben.

Mocht het waar zijn, hoop ik dat de ironie hiervan mij nog aan het lachen kan brengen.
Op dit moment niet, ik moet al die hits van de afgelopen jaren nog verwerken.

Verder is de huidige situatie van de popmuziek natuurlijk om knettergek en diep droevig van te worden.

avatar van Grecio
Sorry maar hebben jullie allemaal geen spotify ofzo? Je kan toch zelf luisteren naar wat je leuk vindt? Ik ga ook niet bij het laatste jazz album posten dat ik het allemaal crap vindt. Of ga dan op zijn minst inhoudelijk op de muziek in. Vermoeiend zeg.

Deranged
In het kort gaat er over dat je hem verplicht hoort in de supermarkt en bioscoop en shit.

Ben daar niet van gediend.

Ja kan met doppen in gaan zitten maar dat is ook niet altijd je van het.

Het hoort gewoon niet.

Er is zo veel moois te ontdekken in deze wereld en zo weinig tijd.

avatar van Grecio
haha ok, ik heb altijd mijn headset up. Hoor Edje niet zoveel als jullie I guess tho. Album is een beetje eentonig maar ik vind er wel een paar ok nummers tussen zitten en ik blijf zijn stem plezierig vinden. Jullie sterkte ermee en fijn weekend

avatar van Melodic Fool
Het gaat niet meer om smaak, Gretio. Dat die aan de massa ontbreekt is wel duidelijk nu.
Ik blijf het gewoon dieptriest vinden dat dat nu zo pijnlijk duidelijk is, met hoe de pop in 15 jaar tijd volledig is afgetakeld. En dan bedoel ik, dat alles hetzelfde is geworden en tot in de puntjes is berekend en de ziel er op werkelijk alle manieren zo is uitgezogen, dat inmiddels zoveel mensen eraan gewend zijn dat het normaal is geworden. Er is geen plek (geld) meer voor echte artiesten in de top40.

Ik ben uiteindelijk gewoon nostalgisch over een periode waarin ik niet eens geboren ben.
De gouden tijd vd popmuziek, dat er jaarlijks tientallen artiesten waren waarbij er genoeg geld in gestoken werd om je creativiteit volledig te benutten en te delen met de wereld.

Nu moeten we het doen met dit soort bagger.
Ben blij voor je dat jij het langs je heen kan laten glijden.
Voor mij wordt het steeds moeilijker: Ik dacht dat bijvoorbeeld dat Rock wel terug zou komen, inmiddels heb ik die droom maar losgelaten.

Ja er is genoeg muziek om zelf te ontdekken en daar geniet ik iedere dag van.
Maar ik mis de tijd dat er iets werd losgelaten werd wat globaal echt indruk kon maken.
Echte popartiesten met een persoonlijkheid, een boodschap en creativiteit.
Dat je júist in de auto of winkel ineens je oren spitst door iets nieuws.
Maar die tijd is denk ik gewoon over.

avatar van coldwarkids
Grecio schreef:
Lekker albumpie, 5/5 sterren

Eh, je geeft maar 3?

coldwarkids schreef:

Eh, je geeft maar 3?

Was een grapje om te stoken ik geef em 3/5

Deranged
Sowieso de meeste dames aan de absolute top vandaag de dag vind ik wel gewoon super nice.

Over het algemeen zie ik het persoonlijk ook weer niet zo heel pessimistisch in met de hedendaagse popmuziek.

avatar van coldwarkids
Grecio schreef:

Was een grapje om te stoken ik geef em 3/5

Jij mag er sowieso zijn met je C&C op nr een

Melodic Fool schreef:
Ik blijf het gewoon dieptriest vinden dat dat nu zo pijnlijk duidelijk is, met hoe de pop in 15 jaar tijd volledig is afgetakeld. En dan bedoel ik, dat alles hetzelfde is geworden en tot in de puntjes is berekend en de ziel er op werkelijk alle manieren zo is uitgezogen, dat inmiddels zoveel mensen eraan gewend zijn dat het normaal is geworden. Er is geen plek (geld) meer voor echte artiesten in de top40 .

Wat kort door de bocht zeg. ‘Vroeger was alles beter!’ Als heel veel mensen toch ergens plezier uit halen, dan is dat toch oké?

Deranged
Het idee dat je een donkere kamer ingaat misschien zelfs een high-end koptelefoon opzet en vervolgens naar dit album luistert voor mij is het ijzingwekkend pure horror laat dat wel duidelijk zijn ga liever gewoon dood als zo dood.

S1998 schreef:

In principe is dáár niets mis mee nee.

Ik snap dat het zo voor jou voelt, als ik het zo zie ben jij niet vies van dit soort eendimensionale artiesten. En dat is je goed recht. Het is slechts jammer dat er daar al zoveel van zijn, en dat dat overheerst. Ik heb niets tegen popartiesten, als je goed had gelezen had je dat geweten.

For the record: toen ik op de basisschool zat vond ik de meeste popmuziek al kut. Dus nee, mocht je het denken: ik ben niet van die personen die met ouder worden de nieuwe dingen niet meer wilt oppikken en alleen maar afzeikt. Goeie muziek heeft geen houdbaarheidsdatum en komt in alle tijden.
Zeiken doe ik ook sowieso wel!
Maar als je echt begreep wat ik schreef dan had je niet zo'n reactie gegeven, die is dus kort door de bocht.

Je hebt gewoon mazzel dat je tot die massa behoort, dan heb je zonder moeite heel veel te kiezen en ik gun je oprecht alleen maar plezier daarmee.

Maar voor de mensen die graag wél een ander geluid horen, van figuren die af en toe nog eens wat nuttigs hebben te melden, serieus om of om om te lachen - dan is het muzikaal gezien wat de popwereld al veel te lang dieptriest en vrij storend. De laatste tijd om misselijk van te worden, ja. En je bent dan op jezelf uitgewezen de mooie dingen uit te zoeken, er is genoeg en gelukkig vind ik dat leuk, maar anderen die hetzelfde hebben als ik gaan dan wel eens denken wat jij zegt "dat vroeger alles beter was" en luisteren/kijken/kopen niks nieuws meer. Etcetera. Enter nog meer aftakeling.
Ik zie het dus iets anders dan wat jij roept, en word gewoon agressief van de top40. Van Ed fucking Sheeran in het bijzonder, hoe harder hij zn best doet des te meer.
En dat kan je ook gewoon respecteren

Deranged schreef:

Hahaha voor mij ook pure nachtmerrie ja.

Ik hoop ook dat m'n afgrijselijke buurvrouw al mijn gelul hier nooit te weten komt overigens...

avatar van dix
dix
Ik wist eigenlijk nooit zo goed wie nou Ed Sheeran was, behalve dat ie twee keer Ziggo vol krijgt. Door dit topic wilde ik dat dan wel eens weten. Dus maar eens een stuk of wat clipjes aangetikt bij voorgaande albums (die allemaal onmogelijke titels hebben).

Ja die liedjes komen me wel enigszins bekend voor.... Verschrikkelijk, stuk voor stuk. Wel veel vrolijke en mooie vrouwen in die clipjes. Hoe doet ie dat met dat uitdrukkingsloze gezicht en die mediocere bagger? Toch wel respect, maar niet mijn kopje thee.

Melodic Fool schreef:

In principe is dáár niets mis mee nee.

Zeiken doe ik ook sowieso wel!

En dat kan je ook gewoon respecteren

Ik respecteer je mening zeker hoor!

Maar het is natuurlijk wel heel subjectief allemaal. Adele is voor mij aan artiest met zoals jij het noemt een ‘persoonlijkheid, een boodschap en creativiteit’. Voor jou is dit waarschijnlijk iemand anders.

Anyway ik heb dit album nog niet eens geluisterd. Morgen even doen!

Gelukkig hehe

Het is niet mijn kop thee inderdaad, al komt die Adele wel altijd wel oprecht op mij over, als echte artiest met wat jij zegt ben ik het eens. En dat dat dan ook weer doodgedraait moet worden is niet haar schuld
(Jammer genoeg ook niet van Ed.)

Ik heb Ed Sheeran na zijn debut op Lowlands gezien. Dat was geweldig, hoe hij alles deed enkel met een gitaar en een loop pedaal was van hoge klasse.

Maar de muziek die hij daarna maakte was minder. Toch blijf ik het proberen.

Verder zou ik iedereen aanraden om dit nummer van hem te luisteren: https://m.youtube.com/watch?v=j8cADX87-2I&pp=ygUdZWQgc2hlZXJhbiBnaXZlIG1lIGxvdmUgbGl2ZSA%3D

En open te staan om je mening misschien lichtelijk bij te stellen

Aangenaam verrast door dit album. Er staan veel mooie nummers op in de stijl die we al heel lang kennen van Sheeran. Wel een stuk minder pop dan op zijn vorige album.

avatar van Yestsida
Fijn pop-album.

Voor Ed Sheeran heb ik altijd al wel een zwak gehad, prachtige stem en zeker in het begin van zijn carrière waren zijn nummers lekker mellow. Naarmate hij populairder aan het worden is verliest hij een beetje de sound waardoor ik hem zo begon te appreciëren en begint hij met momenten muziek te maken als een 13-in-een-dozijn popartiest.

Leuk als achtergrondmuziek, om hier actief naar te luisteren staat het te ver van mijn eigenlijke muzieksmaak. Mijn vriendin en de kids genieten hier echter des te meer van!

avatar van cosmic kid
cosmic kid (moderator)
Eén ongepaste opmerking en één persoonlijke aanval weg gehaald.

avatar van MIAB
Ed Sheeran begint dit album zéér behoorlijk met 4 heerlijke songs. Daarna wordt het ietsje minder, maar zeker niet onaardig. Ed Sheeran timmert al een tijdje behoorlijk aan de weg en mag dan ook gerust een blijvertje worden genoemd. Helaas voor sommige luisteraars 3,5*

1. Boat (3:05)  --- 4,0
2. Salt Water (3:59)  --- 4,0