Stephen Stills - Live at Berkeley 1971 (2023)

Folk / Rock
Label: Omnivore

1. Love the One You're With (3:09)
  2. Do for the Others (2:39)
  3. Jesus Gave Love Away for Free (3:11)
  4. You Don't Have to Cry (3:07)

met David Crosby

5. The Lee Shore (4:46)

met David Crosby

6. Word Game (3:56)
  7. Sugar Babe (4:27)
  8. 49 Bye Byes / for What It's Worth (5:19)
  9. Black Queen (5:42)
  10. Know You've Got to Run (3:54)
  11. Bluebird Revisited (5:11)
  12. Lean on Me (3:18)
  13. Cherokee (9:42)
  14. Band Introductions (4:12)
  15. Ecology Song (3:26)
avatar van harm1985
Met het verkopen van de rechten op (een groot deel van) zijn muziek worden eindelijk de archieven van Stephen Stills ontsloten. Dit is de eerste release.

Ben hier toch wel benieuwd naar, Stephen Stills was tussen 66 en 72 een 'force to be reckoned with'. Daarna kreeg de coke en grootheidswaanzin de overhand.

avatar van potjandosie
wil je niks opdringen harm1985 maar heb jij iets te melden over dit live album van Stephen Stills? er zijn verschillende live albums van hem uitgebracht maar ik ken er geen 1 van. vandaar de vraag aan jou.

avatar van harm1985
Volgens de liefhebbers, o.a. op Steve Hoffman forum zeer de moeite waard, maar ik word er niet echt warm van. Beetje in het verlengde van zijn songs op 4 Way Street, een hoop showboaten dus. Maar als hij zich een beetje inhoudt, of beteugeld wordt door Crosby goed te doen.

Tussen het woud aan dubieuze releases op Spotify is dit de enige release die officieel is.