Georgia - Euphoric (2023)

Pop / Electronic
Label: Domino

1. It's Euphoric (3:41)
  2. Give It Up for Love (3:58)
  3. Some Things You'll Never Know (2:49)
  4. Mountain Song (4:29)
  5. All Night (3:00)
  6. Live Like We're Dancing (Part II) (3:45)
  7. The Dream (3:51)
  8. Keep On (4:10)
  9. Friends Will Never Let You Go (2:51)
  10. So What (3:39)

avatar van Grizzly Bear
Eerste twee singles klinken prima, maar voel niet dezelfde euforie (...) als bij een aantal nummers van het debuutalbum.

avatar van sj0n88
Nee, ik mis ook totaal de magie/euforie van de klappers van het debuutalbum. En dan wordt de muziek van mevrouw Georgia ineens wel heel erg mierzoet. Ik kan de singles hierdoor eigenlijk nauwelijks verdragen.

avatar van Pinsnider
Nadat ik me afvroeg of ik dit niet al eens eerder had gehoord had, kwam ik een eigen bericht tegen bij haar vorige plaat. En ik blijf op basis van de twee liedjes die ik van deze nieuwe plaat gehoord heb bij mijn mening. Net niet, jammer. Maar ook wel raar, want het heeft alles in zich wat ik leuk vind.... Misschien moet ze eens stage gaan lopen bij Robyn of Sia....

avatar van Mausie
Singles komen idd niet in de buurt van About Work the Dancefloor en Never Let You Go. Maar It's Euphoric en Give It Up for Love vind ik zeker niet onaardig. All Night is wel echt een draak, lijkt wel EDM.

avatar van coldwarkids
It’s Euphoric is een prima nummer, alleen mis ik ook die electropop van haar vorige plaat met bijvoorbeeld een 24 Hours.

avatar van coldwarkids
Over de gehele linie vind ik de zang toch wel iets te magertjes, qua melodieën. Maar... wat is The Dream toch een klein meesterwerkje, vooral de muziek zelf is een sterk staaltje Electropop. Al met al blij dat ik toch nog wat dieper in dit album heb gedoken.