Autoclav1.1 - Visitor Attractions (2006)

1 stem

Electronic
Label: Crunch Pod

1. Small Days (5:03)
  2. Fault (3:46)
  3. By My Own Admission (4:03)
  4. This Is Untitled (4:06)
  5. Obligatory Interlude Pt1 (3:46)
  6. All Unwired and Behind You (3:38)
  7. Nothing But Pillow Teeth (3:54)
  8. Feat: It-clings and Pneumatic Detach (3:41)
  9. Dead Sea Tears (3:41)
  10. We All Have a Window (4:32)
  11. Remix by Unter Null (5:27)
  12. Minute by Minute Mix by Stendeck (4:04)
  13. Detrimental Mix by Detritus (4:22)
  14. Big Nights Mix by Displacer (4:32)
avatar van orbit
Weer een prima release van Autoclav 1.1! Ook dit is een sfeerschets door de bekende terreinen der glitch, noise, ambient en andere aanverwanten. Vergelijkbare artiesten zijn gemakkelijk te noemen, Keef Baker, Detritus, Proem en Nebulo.. het niveau van eerstegenoemde wordt helaas nog bij lange na niet gehaald (maarja, wie haalt dat wel?), maar het kan zich beslist met Detritus meten en is interessanter dan Proem of Nebulo. Ook hier weer een reeks oorspronkelijke tracks en afsluitend enkele remixes. Eigenlijk zijn alle tracks van behoorlijk niveau, alleen zakt het een beetje in rondom This is Untitled en Obligatory Interlude (what's in the name?). De remixes zijn zelfs een waar asset op deze plaat! Vrij onherkenbaar van de originelen en sommige zijn absoluut vet. Zoals verwacht verzorgd Stendeck een watertandende remix, maar ook die van Detritus en Unter Null zijn best okee. Een aanrader ook dus voor de liefhebbers van deze acts. 4*