Jjoooosstt - Jjoooosstt (1981)

Label: CNR

1. Orang Oetang (3:04)
  2. Flip (3:09)
  3. Geen Idee (2:39)
  4. In de Restauratie (4:34)
  5. G.D.B.E. (2:41)
  6. Ochtendhumeur (3:29)
  7. Lieve Lina (3:01)
  8. Agua Blanca (3:34)
  9. Als Ik Kiezen Kon, Koos Ik Je Weer (2:58)
  10. Vlaamse Tienke (2:40)
  11. De Alpaca (1:49)
  12. Miriam en de Avond (3:07)
avatar van nlkink
Of het een hit was weet ik niet maar ik kan me Lieve Lina goed herinneren. Geinig liedje. Dank hiervoor Joost Nuissl (en Joost Belifante). Opvolger Orang Oetang haalde een paar draaibeurten op de radio. Rest ken ik niet, dus geen beoordeling verder. Leuke herinneringen aan mijn LEAO-periode.

avatar van bikkel2
Lieve Lena is een aanstekelijk nummer en Oerang Oetang kan ik mij ook nog herinneren. Lekker niets aan de hand muziek met tekstuele slimmigheidjes.
Toch zal 'Ik Ben Blij Dat Ik Je Niet Vergeten Ben' altijd met hem verbonden blijven.

avatar van vigil
U staat daar wel te praten maar bedoelt u er iets mee?
Misschien is het u duidelijk maar ik heb geen idee nee.
Hebt u iets te zeggen lul dan niet zo uit uw nek
En als u niks te zeggen heeft hou dan gewoon uw bek!

Sterke nederpopplaat van Joost Nuissl met ook sterke teksten. Jammer dat het zo weinig aandacht heeft gekregen destijds.