Amen - Death Before Musick (2004)

Label: Columbia

1. Liberation For (2:38)
  2. Hello (One Chord Lovers) (2:16)
  3. The Abolishment of Luxury (3:06)
  4. California’s Bleeding (3:23)
  5. Money Infection (3:00)
  6. Westwood Fallout (2:45)
  7. EXTERMINATE! (3:16)
  8. Please Kill Me (2:33)
  9. Oblivion Stereo (2:38)
  10. We Got the Bait (3:06)
  11. Neutron Liars (1:36)
  12. Sorry, Not Sorry (3:08)
  13. Bring Me the Heads (2:46)
  14. Duck in LA (2:41)
  15. The Summer of Guns (4:00)
nieuwe album van Amen. leuk leuk. ben benieuw

avatar van Sammy
Ik ben hier ook zeer benieuwd naar: recensies zijn tot nu toe in alle bladen zeer lovend en in de interviews las en zag ik iedere keer weer een gedreven en vooral gefrustreerde en agressieve Chasey Chaos. Hij ziet zichzelf over een paar jaar dood neer vallen op het podium, gezien zijn slechte mentale en fysieke gezondheid...aparte man.

avatar van Sammy
Vulgair rammelen. Rammen, raggen, scheuren, schoppen tegen alles wat los en vast zit in Amerika. Heerlijk: 4*

Mijn favoriet van dit jaar... 5*

ze hebben nu tog ook een live album uit?

Duck in LA?

avatar van Guerrilla
Ook een aantal jaren na dat dit album is uitgebracht staat dit album voor mij nog steeds als een huis. Waar alle "nu-metal" eigenlijk best lachwekkend bleek, beukt dit album nog steeds afentoe door de speakers van mijn stereo.