Teramaze - Dalla Volta (2023)

1 stem

Australiƫ
Rock / Metal
Label: Wells

1. Navigate in Solitude (7:26)
  2. Chaos in the Way (4:05)
  3. These Crystal Walls (4:35)
  4. Shadows II (4:55)
  5. The Heist (5:45)
  6. Waves [Piano Version] (4:39)
  7. Broken [Piano Version] (5:55)
  8. Weight of Humanity [2017 Demo Version] (6:53)
  9. From Saviour to Assassin [2017 Demo Version] (4:58)
  10. Fight of Flight [2017 Demo Version] (5:39)
  11. Are We Soldiers [2017 Demo Version] (6:54)
  12. Easy Lover * (5:14)
avatar van james_cameron
Geen echt nieuw album, maar met drie nieuwe tracks en twee tot nu toe onuitgebrachte is dit voor de fans van deze zeer productieve australische band een waardevolle aanwinst. Vooral opener Navigate In Solitude is erg sterk. Verder goed nieuw is de terugkeer van zanger Nathan Peachy, die vanaf nu de vocalen zal delen met bandleider Dean Wells. Peachy's stem past perfect bij het songmateriaal van Teramaze en hij krikt het niveau moeiteloos op. De overige zes tracks zijn minder interessante demo's en pianoversies van eerder uitgebracht werk, maar door de sterke zang van Peachy hebben ook deze zeker hun momenten.