VNV Nation - Electric Sun (2023)

Electronic / Dance
Label: Anachron

1. Electric Sun (6:43)
  2. Before the Rain (4:46)
  3. The Game (4:14)
  4. Invictus (4:34)
  5. Artifice (4:55)
  6. In the Temple (4:45)
  7. Prophet (5:41)
  8. Wait (7:26)
  9. At Horizon's End (5:29)
  10. Run (6:24)
  11. Sunflare (5:33)
  12. Under Sky (2:56)
avatar van Timk
Ik ben toch wel weer erg blij met de nieuwe release van VNV, en gelukkig heb ik ook een kaartje voor het aankomende concert van 7 mei. Alleen al de prachtige openingstrack “WAUW” wat samen met Wait toch wel mijn twee favoriete nummers zijn op dit album. En stiekem hoop ik ook wel dat het hoge uptempo Prophet 7 mei ook voorbij komt. Ik start meteen met een mooie **** 4

avatar van james_cameron
Ook ditmaal moet VNV Nation het hebben van enkele sterke tracks die een overdaad aan middelmatig songmateriaal moeten compenseren. Het openende titelnummer is prima en de eerste single Wait is fenomenaal, maar afgezien daarvan is het wederom behelpen. Veel tracks missen net dat beetje extra om ze boven het maaiveld te doen uitkomen. En het album gaat uit als een nachtkaars.

avatar van Stefan1979
Ben ik de enige die het nummer 'Wait' doet denken aan 'The Editors-?

avatar van Dim
Dim
Ook al is de muziek dik in orde, na een paar nummers krijg je al het gevoel te veel van hetzelfde te horen.