Cavalera - Morbid Visions (2023)

Braziliƫ
Label: Nuclear Blast

1. Morbid Visions (3:37)
  2. Mayhem (3:05)
  3. Troops of Doom (3:39)
  4. War (4:55)
  5. Crucifixion (4:55)
  6. Show Me the Wrath (4:53)
  7. Funeral Rites (4:53)
  8. Empire of the Damned (5:11)
  9. Burn the Dead (2:15)
avatar van Edwynn
Ik mag verbranden in het eeuwig laaiende hellevuur vanwege de onreine gedachte die zich op dit moment meester van mij maakt. Maar ik beken trillend dat het losgelaten voorproefje van deze heropname van iets uit een lang vervlogen Sepultura-verleden een waanzinnige schop onder mijn nederige holletje is geworden.

Waar ik normaal met de brandende fakkel klaar sta om opnieuw opgenomen spul te verketteren, erken ik deze poging van de Cavalera broertjes al een meer dan geslaagde operatie waar het het oplappen van het titelnummer 'Morbid Visions' betreft. Wat een ongekende energie en wat een overrompelend geluid.

Ik ben er gewoon van geschrokken. Ik kijk zeer uit naar de rest.

Ik ga ook zo snel mogelijk het hele album luisteren. Het losgelaten nummer klinkt nogal altijd lekker vuig en enigzins primitief, maar gelukkig zonder potten en pannen produktie. Het was in die tijd niet anders; Armoede in hun thuisland Brazilië en sowieso heb je als 16-jarige scholier nul budget...
Dit klinkt gewoon lekker old school in een modern jasje

avatar van scott
Gelijk besteld! Prachtig!!! Ook bestial EP is er!

Geweldig!

avatar van Kronos
Hoezen van deze en Bestial Devastation lijken me van Eliran Kantor te zijn, waar ik een tijdje geleden nog een bericht over plaatste in het topic Schilderkunst op albumhoezen.

Leuk dat men niet voor een typisch moderne productie heeft gekozen.

avatar van Von Helsing
Zo gedreven heb ik Max sinds 1991 niet meer gehoord. Ik wist niet dat hij het nog in hem had. Met Soulfly is het toch behelpen met Jump Da Fuck Up. Laat die Sepultura tour maar komen over twee jaar.