Havoc - The Kush (2007)

5. Ride Out (4:32)

met Nyce

6. Balling Out (2:45)

met Un Pacino

7. What's Poppin' Tonite (3:04)
  8. Class by Myself (2:44)

met Ty Nitty

9. Set Me Free (4:52)

met Prodigy en Nyce

10. Be There (3:39)
  11. Hit Me Up (2:29)

met Un Pacino

12. Get Off My Dick (2:50)
avatar van MJ_DA_MAN
Ik verwacht hier bar weinig van.

avatar van thomzi50
Dit album komt voorzover het iets had kunnen zijn zo'n tien jaar te laat.

Artifact
Toch wel apart dat een solo plaat van een G-Unit affiliate uitkomt onder Nature Sounds. Verder zijn de gastartiesten ook relatief onbekend, wat toch weer betuigt van lef wat Mobb Deep de laatste tijd echt mist. Los hiervan verwacht ik er ook niet bijster veel van, maar ergens ben ik wel benieuwt

cortez
Heel erg benieuwd, de myspace tracks klinken alvast veelbelovend!

Heb een preview gehoord (toepasselijk genoemd The Preview ) en moet zeggen dat het toch wel wat verwachtingen schept...

Het Mobb Deep van de laatste jaren (zeg maar gerust na 2000) was inderdaad niet meer de oude, maar het was naar mijn gevoel vooral Prodigy die de echt het noorden kwijt leek te zijn.
En paar banging beats, voldoende "honger" en dit zou best wel de moeite kunnen worden...

Harco
Sowieso 100x beter dan Return of the Mac.

avatar van ferdi2307
Heb em net binnen, ga em nu luisteren.. nr 1 en 2 klonken al vrij goed.. betere producties dan op Curtis.. helemaal geproduceerd door Havoc zelf hea.. dan heeft ie hopelijk z;n beste werk bewaard voor dit, want fully loaded clip was echt bagger..!
be back in 1 day to vote..

avatar van MJ_DA_MAN
De retail is dus gelekt, geen promo of advance of zo?

En Curtis geheel geproduceerd door Havoc, zeg je dat nou?

avatar van MJ_DA_MAN
Inderdaad de retail. Haal hem maar effe binnen, maar verwacht er eigenlijk bar weinig van.

avatar van Sjoerd_
Ik verwacht hier best veel van en gelukkig zitten er geen G-Unit features op.

cortez
MJ_DA_MAN schreef:
De retail is dus gelekt, geen promo of advance of zo?

En Curtis geheel geproduceerd door Havoc, zeg je dat nou?

Ik denk dat hij bedoelt dat The Kush volledig door Havoc is
geproduceerd, Lijkt me logisch (of het zou The Alchemist
moeten zijn) ... Curtis zeker en vast niet natuurlijk

eazyfan
Ik hoop dat dit maar beter is dan Return of the Mac, eens zien wat Havoc ons brengt, dit moet ik alvast snel eens gaan luisteren, ben stiekem toch erg benieuwd nu ook zijn solo er is. Geen G-Unit-features maar die vond je ook niet op Return of the Mac en dat was een nachtmerrie.

rico-bballer
Heb be there gehoord en dat nummer heeft een kut refrein en hij gaat woorden verlengen op eht einde zoals fifty vaak doet, verder hoorde ik een stukje uit de studio slechte kwaliteit maar die track klonk best dope ben beniuewd.

avatar van ferdi2307
ja bedoelde dit album, geheel door Havoc geproduceerd..
klinkt in 1e instantie vrij dope, moet et nog vaker horen of het een blijvertje is in de playlist..
P'z

avatar van Conway Twitty
Lekkere beats op 't eerste gehoor...

avatar van Conway Twitty
Klinkt beter dan Graduation en Curtis dit album. Met heerlijke beats en een verassend hongerige Havoc is dit een zeer aangenaam album geworden,.Features zijn wel ok, maar nergens echt heel goed. Mischien dat het album een uitschieter mist, maar het constante hoge niveau zorgt er in ieder geval voor dat dit niet snel zal vervelen.

avatar van Sjoerd_
Ik heb hem beluisterd en hij is toch niet helemaal wat ik er van verwacht had. Een paar lekkere beats, maar ook een paar slechte. De gastartiesten vind ik niet echt iets toevoegen en zijn ook niet bijster goed. Beste tracks: NY 4 Life en Be There. 3,5*

avatar van MJ_DA_MAN
Ongeveer wat ik verwacht had. De plaat begint ontzettend slap en ongeïnspireerd. Halverwege komen er dan eindelijk wat fijne beats voorbij en dat wordt krap vastgehouden tot het einde van de plaat. Qua rap is dit album gewoon leeg. Havoc rapt saai (hij kan niet zonder Prodigy, wat ook andersom geldt), en de gastartiesten zijn om te huilen. Ook veel refreinen zijn bedroevend simpel en standaard, wat allemaal dus niet goed is voor de kwaliteit. Ik geef hem nu 2,5*, misschien stijgt ie nog met een halfje als het me eventueel wat beter gaat liggen.

De beat van N.Y. For Life
geweldige snares vooral.

KSPR
Wat een saai album... gaat echt nergens over. Luistert opzich wel redelijk weg. Twijfel tussen 2 en 2.5, laat ik maar hoog beginnen...

Conway Twitty schreef:
De beat van N.Y. For Life

Snap niet wat je in die beat ziet, klinkt zo slap, leeg en standaard .

avatar van ferdi2307
(...) ben et niet vaak met MJ eens, maar hier moet ik em gelijk geven..

avatar van Hufter
Lekkere plaat met toffe beats, al mis ik toch de echte duistere/creepy beats zoals alleen Havoc dat kan, had ik eigenlijk wel verwacht met zo'n cover.

Havoc rapt lekker, en de featurings mogen van mij wel blijven.
Album had wel wat langer mogen zijn, 12 nummers is best weinig voor zo'n lang verwachte plaat.

Al met al toch een tof album die ik zeker grijs zal gaan draaien de eerst komende we(e)k(en)...

Beste track: Set Me Free ft. Prodigy & Nyce (echt een vette beat)

Jamaican
Dit wordt 2,5* of 3*. Had hier veel meer van verwacht omdat dit niet onder G-Unit uitkwam. Sommige beats klinken erg lekker maar niet van een hoogstaand niveau, Havoc en de gastartiesten stellen weinig voor. Ik vind dit meer een soort van mixtape dan een gewoon album.

taart
3.. had hier toch meer van verwacht weetje.. als je die mixtape van prodigy hoort weetje ook wat al die drank & drugs met je doet..

maar dit had heel goed KUNNEN worden, 2,5*

rapfan

KSPR
kevve schreef:
vind de plaat goed te doen 3

HIj stemt maar een halfje lager dan jij hoor.

kevve schreef:
vind de plaat goed te doen 3
En bij deze verklaar ik jou wel rap-fan, vanwege een hogere score voor Curtis dan voor deze plaat. Proficiat!

ik ook hur..